Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Duplex cu 4 camere la gri,în Ghiroda(ID:29619)

135.000 eur
ID 3570115
Case - Vile | 112 m² | 4 camere
Ghiroda, Timis / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 112 m²
Suprafață teren 250 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Neutilat
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire

Vă prezentăm un duplex deosebit în Ghiroda, cu o suprafață de construcție de 141 mp și utilă de 112 mp, ce impresionează prin soliditate și design inteligent. Clădirea beneficiază de două fronturi, asigurând astfel lumină naturală generoasă și o atmosferă primitoare.

Cu o fundație solidă, acest duplex dispune de curent trifazic, facilitând astfel încărcarea mașinii electrice și utilizarea electrocasnicelor profesionale. Pereții sunt atent îndreptați și acoperiți cu tencuială, conferind un aspect finisat și curat. Pardoseala este încălzită, datorită sistemului de încălzire prin pardoseală conectat la centrala termică pe gaz. În curând va beneficia de gresie sau parchet, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza finisajele în funcție de gusturile și preferințele dvs. Gardul înconjurător este realizat din boltari de beton, asigurând atât intimitate cât și siguranță.

Proprietatea se preda la cheie, interior și exterior, cu un preț atractiv de 175,000€, oferit de proprietar. Dormitorul matrimonial dispune de balcon privat, oferind un spațiu intim și relaxant. La parter, există o baie de serviciu pentru confortul dumneavoastră. Alte două dormitoare, unul cu balcon și unul simplu, completează spațiul de odihnă.

Livingul open space se conectează elegant cu bucătăria, oferind un spațiu generos pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii. Dacă doriți să delimitați bucătăria, aveți această opțiune. Există, de asemenea, o cameră tehnică cu acces direct din bucătărie și un loc de depozitare sub scara interioară.

Proprietatea este deja intabulată, iar finisajele pot fi personalizate de către viitorul proprietar, care beneficiază de sprijinul unei echipe de constructori experimentați pentru finalizarea locuinței.

Vă invităm să explorați această oportunitate unică de a vă crea un cămin modern și confortabil într-o locație fermecătoare din Ghiroda.

Solicită vizionarea proprietății

Duplex cu 4 camere la gri,în Ghiroda(ID:29619)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Duplex cu 4 camere la gri,în Ghiroda(ID:29619)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3570115
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici