Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Duplex cu 4 camere la roșu,cu plata în rate(ID:29155)

66.000 eur
ID 3532225
Case - Vile | 97 m² | 4 camere
Seceani, Timis / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 97 m²
Suprafață teren 600 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Utilități Curent,    Apă

Avem pentru tine o oportunitate unică! Duplex nou construit în localitatea Seceani, județul Timiș. Acest imobil reprezintă o oportunitate excepțională pentru cei care caută o locuință modernă, personalizabilă și convenabilă, într-o zonă liniștită și accesibilă. Proprietatea se află la doar 3 kilometri de autostrada Arad-Timișoara, oferind astfel o conexiune rapidă către cele două municipii.

Casa se poate achiziționa în stadiul de construcție la roșu la prețul atractiv de 66,000 de euro, oferindu-vă posibilitatea de a vă personaliza interiorul după preferințe. Alternativ, puteți opta pentru achiziționarea la cheie, adăugând diferența necesară. Proprietarii pun la dispoziție și opțiunea de cumpărare în rate, facilitând procesul de achiziție.

Duplexul dispune de 4 camere, 3 dormitoare, o sufragerie, 2 băi, o bucătărie și o terasă, oferind spațiu generos pentru confortul dumneavoastră. Suprafața construită este de 120 de metri pătrați, iar suprafața utilă de 97 de metri pătrați. Proprietatea este situată pe un teren de 600 de metri pătrați, cu un front stradal de 14 metri, asigurând astfel spațiu privat și posibilități de amenajare exterioară.

Canalizare este prin fosa septică, iar proprietatea se află în stadiul de finisaj la roșu în interior și la stadiul de construcție la gri în exterior. Această alegere permite noilor proprietari să își aducă amprenta personală asupra interiorului, în timp ce exteriorul poate fi adaptat preferințelor individuale.

Localitatea Seceani din comuna Ortisoara se află la jumătatea distanței dintre Timișoara și Arad, facilitând accesul rapid și ușor la autostradă și, implicit, transportul în cele două orașe fără a fi afectați de aglomerație. Este o oportunitate cu numeroase avantaje pentru cei care caută o locuință modernă, personalizabilă și bine poziționată.

Solicită vizionarea proprietății

Duplex cu 4 camere la roșu,cu plata în rate(ID:29155)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Vineri
10 Mai
Sâmbătă
11 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Duplex cu 4 camere la roșu,cu plata în rate(ID:29155)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3532225
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici