Vânzare

4 camere | 120 m²

Duplex deosebit apropiere lac Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca

255.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 200 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Propunem spre vanzare vila tip duplex amplasata in apropierea lacului, intr-o zona selecta si linistita din Corbeanca, distribuita pe P+1+pod, constructie finalizata in 2021 pe structura din cadre de beton si caramida cu acoperis tabla.

Imobilul dispune de o supr. totala: 132mp, supr. utila: 120mp, supr. teren: 200mp, amprenta sol: 61mp, desch. sosea 9m, este compus din 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai si este compartimentat astfel: 

-Parter: hol acces, baie, bucatarie open space, living cu zona de dining si acces pe terasa acoperita din lemn stratificat.
-Etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, dormitor, baie,dresing si  acces in pod prin chepeng.

Proprietatea este racordata la: gaze, electricitate, apa-put 19m, fosa septica ecologica si este dotata cu: incalzire in pardoseala pe toata suprafata asigurata de centrala termica pe gaz, 2-3 locuri de parcare in fata casei, usa intrare din lemn, aer conditionat, sistem de colectare apa pluviale, termostat pe fiecare zona, dedurizator, instalatie filtrare cu UV, scara interioara placata cu lemn de fag, gradina amenajata cu plante ornamentale, loc de gratar, casuta de depozitare si piscina, sistem de supraveghere video, pod izolat cu vata bazaltica, usi interioare lemn.

Casa este pozitionata excelent, intr-un cadru linistit, dar cu acces facil catre importante puncte de interes: scoli, gradinite, zone comerciale, unitate sanitara.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tatiana Nastase

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare