Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Duplex NOU finisat lux Gilau

138.000 eur
ID 3249115
Case - Vile | 85 m² | 3 camere
Gilau, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 85 m²
Suprafață teren 371 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Comision cumpărător 2%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2

Vă invităm cu mare drag să descoperiti o oportunitate imobiliară excepțională oferită de Agentia Record Imobiliare, ce aduce în evidență o casă tip duplex, disponibile ambele jumatati ,construită total la standarde moderne, situate în localitatea Gilau, judetul Cluj, acces la strada asfaltata.

Această casă se înscrie perfect în cutia oportunităților și beneficiilor imobiliare, aceasta avand o suprafata totală utila de 84,50 mp, dispuse astfel:la parter hol, bucatarie separata, living, baie cu geam si casa scarii iar la etaj sunt 2 dormitoare, 2 bai, balcon * unul dintre dormitoare are o baie proprie, 2 locuri de parcare, inclusiv un teren cu dimensiunea de 371 mp, imprejmuire si delimitare intre proprietati, dale de pavaj, gazon infiintat.

Casa are geamuri termopan 3 sticle si 7 camere, izolatie exterioara de 10 cm, decorativa, acoperis TIGLA si jgheaburi dintro bucata; iar la interior: instalatiile trase pe pozitii, INCALZIRE PRIN PARDOSEALA Rehau si centrala termica proprie, usa din lemn masiv cu geam de termopan la intrare, piatra naturala in hol, bucatarie, baie, casa scarii, balcon, glafuri de piatra, parchet in camere, pereti zugraviti, obiecte sanitare in bai, prize, intrerupatoare.

Construita în anul 2022 si cu CF in iunie 2023 și se încadrează în categoria de confort I. Oferta se prezintă cu un preț de 138.000 euro. Trebuie remarcat că această proprietate se prezintă ca o ofertă de șansă de a vă muta într-un loc în mijlocul naturii, într-o zonă liniștită și verde.

Acesta este momentul să profitați de o oportunitate imobiliară unica, ce se adresează tuturor celor care caută locuințe noi si finisate.

Se vinde prin agentie si se plateste un comision de 2%

Solicită vizionarea proprietății

Duplex NOU finisat lux Gilau

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Duplex NOU finisat lux Gilau
Consultant Record Imobiliare Consultant imobiliar RECORD IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3249115
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici