Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 5+ camere, Herastrau

Eriksen Suite 7* | Apartament exclusivist cu gradina | La...

4.000 eur
ID 3635966
Apartamente | 205 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Herastrau
Zona Herastrau
Număr camere 5+
Suprafața utilă 205 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort Lux
Etaj parter
An finalizare construcție 2013
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Renovată
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2

Apartamentul despre care vom vorbi astazi se afla in imediata apropiere a Parcului Herastrau, oferind o panorama de vis asupra Lacului Floreasca si a Parcului Bordei, o proprietate a carei amenajare a fost conceputa si pusa in practica de catre designer-ul spaniol Erico Navajo care a gandit intreg spatiul ca o oaza citadina in care personalitatea proprietarului intalneste un stil eclectic cu influente clasice, caracterizat de o simplitate nobila si o tacuta grandoare, un apartament in care culoarea este in elementul sau, lumina se revarsa in voie iar obiectele decorative marcheaza ca niste semne de exclamatie estetice, punctele de atractie ale incaperilor. Resedinta este un univers intim, iar noi ne-am simtit minunat descoperind un asemenea loc ascuns pe malul Lacului Floreasca. Amplasat la parterul unui building pe 4 etaje finalizat in 2013, apartamentul descopera vizitatorului cele 5 camere de inspiratie mediteraneana amenajate integral cu accesorii si materiale high-class, decorate in alb si nuante calde de crem, bej sau maro deschis, tonuri ce imbie la relaxare, liniste si calm, paleta cromatica ce a dus la crearea unei unitati vizuale si care a permis alegerea pieselor de mobilier din aceeasi sfera coloristica.
Ca rezultat, proprietatea este un spatiu legat, continuu, ale carei incaperi, desi cu functii diferite, functioneaza ca un spatiu unitar, neintrerupt. Nimic nu este lasat la intamplare, toate obiectele realizand o coeziune perfecta a spatiului: de la setul de gradina (masuta si fotoliile), culoarea parchetului si obiectele clasice din lemn masiv la draperiile livingului si mobilierul din zona de dinning pana la mobilierul si elementele de design din birou.
Spatiile ample vitrate ce au vedere direct in gradina si la lac si nu in ultimul rand terasa ampla si unica confera libertate de exprimare, luminozitate si senzatia ca totul se intampla undeva in afara orasului si nu in inima lui.
In contrast cu restul apartamentului, camera copiilor a reprezentat o provocare, o incercare de a trece peste copilul care rezida in fiecare dintre noi iar spatiul a fost conceput practic, ergonomic, cu bataie lunga peste anii in care va trebuie sa gazduiasca niste persoane in permanenta schimbare, gandit sa nu fie doar un loc de joaca ci si un spatiu de studiu, un spatiu personal dar si o declaratie de stil pentru mintea tanara care tocmai se formeaza.
Toate incaperile proprietatii profita la maxim de lumina naturala ce patrunde prin spatiile vitrate generoase.
Desfasurat pe o suprafata utila de peste 201 mp plus cei 140 mp ai terasei ce constituie punctul forte al resedintei, face ca aceasta proprietate sa fie ideala pentru o familie cu copii, o familie dinamica si activa social. In pretul de inchiriere sunt incluse doua locuri de parcare si o boxa. Certificat Energetic - Clasa A.
Noi va invitam sa rasfoiti imaginile din galerie pentru a intelege mai bine tot ceea ce v-am povestit pana acum si va propunem sa mergem impreuna sa o vizitam inca o data!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici