Vânzare

Spațiu Industrial, Central

EXCLUSIVITATE! Spatiu industrial-logistic in Târnăveni,...

600.000 eur
ID 2571087
Spații Industriale | 1979 m²
Tarnaveni, Mures / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

1979 m²

Suprafaţă totală

2574 m²

Suprafaţă birouri
1979 m²
An finalizare construcție
1960
Tip imobil
Producţie/Servicii
Stadiu construcţie
Finalizat
Posibilitate parcare
Nu
 Preț negociabil
 Nu include TVA

Sunt Dan Spulber, Consultant imobiliar în cadrul agenției Remax Funimob Brașov si in cele ce urmeaza vă propun spre achizitie în exclusivitate o proprietate industrială reabilitata in anul 2002.

Potentialul deosebit al proprietatii este dat de localizarea excelenta in intravilanul localitatii Tarnaveni, cu acces facil din Str. Armatei - artera rutiera principala in localitate, catre Medias.

Proprietatea de fata este compusă din teren intravilan cu suprafața de 8.003 mp și 15 construcții cu suprafața totală construită de 2.574 mp, astfel: hala de productie de 1276 mp, birouri de 176 mp, depozite de cca 747 mp, camera tipare si sala croi de 129 mp, copertina auto 240 mp, cabina acces 6 mp.

Dintre aceste suprafete, 1979 mp utili sunt cladiri intabulate, constructii cu fundatii de beton, zidarie din caramida si acoperis din lemn/metal.

Localizata in centrul țării, cu acces facil si distante relativ scurte de parcurs pana la Tg. Mures, Cluj-Napoca, Sibiu, proprietatea prezinta avantaje deosebite pentru deschiderea unui business ce necesita mobilitate si logistica eficienta.

Spatiul este racordat la toate utilitatile - energie electrica, gaz, apa si canalizare, fiind pretabil oricarei activitati de productie, depozitare, materiale de constructii, etc...

Pentru cei interesati avem posibilitatea de a oferi spre studiu si un raport de evaluare întocmit in mai 2021 de catre un evaluator calificat al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați – ANEVAR, valoarea de piață a terenului și construcțiilor aferente fiind de 541.000 Euro + TVA.
În prețul de vânzare listat este inclus întregul patrimoniu al societății - valoarea mijloacelor fixe fiind de cca 102.000 euro.

Pentru situația actualizată a utilajelor de productie și pentru alte detalii suplimentare privind spatiul, precum si afacerea desfasurata pana in prezent aici, vă stau la dispozitie!

Invitam colegii la colaborare, oferind comision garantat!

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
18 Octombrie
Marți
19 Octombrie
Miercuri
20 Octombrie
Joi
21 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Regiotrans Târnăveni 846 metri

Contactează utilizatorul

EXCLUSIVITATE! Spatiu industrial-logistic in Târnăveni,...
Dan Spulber Consultant imobiliar RE/MAX Funimob
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2571087
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici