Vânzare

9 camere | 424 m²

FILM Tur 3D! Resedinta de exceptie, in pretiosul areal Bunl

Brasov / Brasov

699.000 €

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 9

Număr Băi 9

Suprafața utilă 424 m²

Suprafață teren 843 m²

An finalizare construcție 2022

Nu include TVA Nu

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Comision cumparator: 2%   tva

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE  materializata printr-o proprietate asezata intr-un cartier rezidential, de vile, la doar 5 km  distanta de centrul Brasovului, denumit Bunloc.

Va invitam sa experimentati o vizionare initiala, din locatia unde va aflati, chiar acum, prin accesarea turului virtual/ si a filmului de prezentare:

Tur virtual tridimensional: https://my.matterport.com/show/?m=vHLrmXCBtTM

Film prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=YAmsB-ZCvt0

Intr-o pozitie apreciata si pe segmentul turistic, devenita foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding, la baza partiei de ski, intr o zona plina de verdeata, inconjurata de pomi si dealuri verzi, inconjurat de vile impresionante prin unicitatea fiecareia, regasim aceasta grandioasa resedinta,primitoare inca de la intrare.

Este o proprietate structurata pe trei nivele, respectiv: parter, etaj si mansarda, cu loc de terasa si o curte generoasa.

Imediat cum pasesti in mijlocul acestei povesti, te simti acasa, te simti confortabil, simti ca apartii acestui loc special.

Parterul are o configuratie decomandata si este format dintr-un  living mare, cu spatiu special amenajat de dining, bucatarie, vestibul, 2 grupuri sanitare, avand inca o iesire pe terasa intima din zona verde a casei unde puteti servi cafeaua de dimineata sau va puteti relaxa.

Trecerea la nivelul superior, al resedintei, se face printr-o interesanta scara placata cu piatra naturala si  balustrada din fier forjat,  regasind la etaj 5 camere, 5 bai, hol   casa scarii, spatii de dezpozitoare si 3 balcoane.

La mansarda regasim un apartament rezidential format din 3 camere, 2 bai, bucatarie, dressing, birou, hol si camara.

Infrastructura este optima, avand in apropiere benzinarie, locuri superbe de plimbari de seara, pensiuni, hoteluri, magazine si la 2 km distanta aveti tot sirul de hipermarketuri Sellgros, Carrefour, Brico Depott, Media Galaxy, Kaufland, Mc Donald#39;s.etc

Este o constructie  primitoare, cu detalii asezate intr o cromatica aliniata cu aerul de cartier rezidential de munte, care te invita la introspectie, lasand oportunitatea de personalizare din partea viitorului proprietar pentru ai da destinatia pe care o doreste ( locuinta rezidentiala, azil de batrani, pizzerie ( la parter este utilata in totalitate pentru aceasta, cu aparatura profesionala sigilata), etc.

Curtea si exteriorul cladirii va lasa opurtunitatea de amenajare si de aplicare a amprentei personale pentru finisare conform gusturilor dumneavoastra.

Proprietatea o recomandam atat pe segmentul investitional, cat si ca rezidenta, raportul calitate/ pret in concordanta cu pozitionarea excelenta, aduce un plus de valoare acestei oportunitati.

Invitam colegii la colaborare!

Consilier specializat pe aleasa oferta
domnul Constantin Vieriu
Telefon/ WhatsAp: 0722.624.161

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Florin Tonu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare