Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Victor S.
Companie
Vânzare Casă - Vilă 8 camere, Floreasca

Floreasca•Dorobanti•8camere•spatiu comercial•362m...

1.200.000 eur
ID 3590369
Case - Vile | 362 m² | 8 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Floreasca
Zona Floreasca
Număr camere 8
Suprafața utilă 362 m²
Suprafață teren 347 m²
An finalizare construcție 2003
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Demisol

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune spre vanzare o casa - constructie 2003, situata in zona Floreasca, in apropiere de Parcul Automatica, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului.
Casa avand regim de inaltime D P 1E M, este spatioasa, cu o suprafata utila de 362 mp (suprafata totala 390 mp) si cu cele 8 camere, 4 bai, 1 bucatarie, 3 balcoane (28mp), o mica terasa in fata casei, parcare in curte, beneficiaza de centrala proprie, incalzire prin calorifere si este finisata cu vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie, de asemenea are apometre, contor gaz si contor curent electric.
Revenind la curte, aceasta are suprafata de 151mp, terenul avand o suprafata de 347mp.

Frontul stradal este de 11m din care spatiul comercial are 5.6 m iar poarta catre curte 5.4 m fiind loc pentru 2 autoturisme.

Pe acelasi teren se afla si un spatiu comercial cu o suprafata utila foarte cautata in zona, de apox. 45 mp, total independent de casa cu tot ce tine de utilitati. Poate fi utilizat atat pentru un business propriu sau inchiriat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locurile de parcare ale proprietatii, 2 la numar (in curte), sunt menite sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.
Zona Kiseleff dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, hipermarketuri, magazine stradale, Mega Image dar si restaurante.
Spatiu, confort, aer curat: sunt cateva dintre beneficiile acestei vile, pregatita pentru a deveni caminul dvs.


Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei case la pretul de 1.200.000euro;.
Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin agentul zonei Victor S, suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici