Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Victor S.
Companie
Închiriere Casă - Vilă 3 camere, Floreasca

Floreasca•Piata Floreasca•Casa•nemobilata•87mp•...

1.990 eur
ID 3539892
Case - Vile | 87 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Floreasca
Zona Floreasca
Număr camere 3
Suprafața utilă 87 m²
Suprafață teren 200 m²
An finalizare construcție 1930
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune spre inchiriere o vila (parter) - constructie anul 1930(renovata dupa anii 2000), situata in zona Floreasca, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului.
Vila avand regim de inaltime P Pod, este spatioasa, cu o suprafata utila de 87 mp si cu cele 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie si o curte de 100mp (aproximativ), beneficiaza de centrala proprie, incalzire prin calorifere si este finisata cu vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie, de asemenea are apometre, contor gaz, contor curent electric.
Putem spune ca aceasta vila, individuala, este perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de "Work from Home#39;#39; prea bine intalnit in aceasta perioada.

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei vile la pretul de 1990euro;.
Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin agentul zonei Victor S, suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici