Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 3 camere, Central

For Rent Casa Navy / Prima Inchiriere ! Corbeanca/ Tamasi

800 eur
ID 3565938
Case - Vile | 82 m² | 3 camere
Tamasi, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 82 m²
Suprafață teren 465 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Daca sunteti in cautare unei resedinte impecabile, o locatie nou nouta si la Prima Inchiriere , va propun o casa pe parter cu 4 camere si o curte de 465 mp , amplasata in zona rezidentiala curata si cu vecini deosebiti .

Proprietatea dispune de o compartimentare moderna , mobilata si utilata sub indrumarea unui designer de interior care a redat in cel mai mic detaliu ideea de confort , eficienta, simt estetic si nu in ultimul rand ideea de ...acasa .
Desfasurata pe o suprafata de cca 100 mp , cu un living cochet cu iesire catre terasa , bucatarie open space , mobilata si echipata cu electrocasnice performante , totul incorporat , zona de servit masa care se incadreaza perfect , dormitoare generoase si luminoase , dormitor matrimonial cu baie proprie si o baie cu acces din hol prevazuta cu cabina de dus . Totul este foarte potrivit cromatic , o casa calda si primitoare, totul nou, curat si foarte organizat .
Proprietatea este racordata la toate utilitatile urbane ( gaz, apa , curent , canalizare) centrala termica, incalzire in pardosela , costuri reduse de intretinere .
Dotoari suplimentare : 3 TV led , masina spalat rufe, masina uscat rufe, masina spalat vase, 2 frigidere.

Curtea proprietatii ofera suficient spatiu pentru relaxare, zona de terasa foarte bine amplasata , gratar si accesorii , mobilier de gradina, gazon .

O casa frumoasa si pregatita pentru resedinta celor care sunt in cautarea unei locuinte pentru cel putin un an. Disponibila imediat .

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici