Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 1164 m²

Garana Teren Drept 1164 Mp.cca 20 Euro mp.

24.000 eur
ID 3516546
Terenuri | 1164 m²
Resita, Caras-Severin / Central
Zona Central
Suprafață teren 1164 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 35 m
Utilități Curent

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Proprietatea este situata in Depresiunea Garana, in Loc. Brebu Nou la o altitudine de cca. 835 m si 35 Km de Loc. Resita, respectiv cca. 10 Km de Muntele Semenic din Judetul Caras-Severin din Sud-Vestul Romaniei, deplasarea facandu-se pe drumuri asfatate;
- Terenul NU este chirie de la primarie, este dobandit prin Contract de Vanzare-Cumparare in regim privat;
- Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie un lot de teren INTRAVILAN pentru CONSTRUCTIE CASA, cu intrare din drum in Loc. GARANA;
- Teren individual are Carte Funciara cu suprafata de 1164 mp., PLAN DREPT DAR CU USOARA CADERE, CU VEDERE LA SCENA, disponibil pentru vanzare la pretul de cca. 20 euro/mp;
- Cale de acces chiar si pentru vehicule grele pana in incinta terenului, utilitatile sunt aproape de teren, iar in zona nu este risc de inundatie sau alunecari de teren;
- BENEFICII OFERITE DE ZONA: terenul se afla la cca 2 Km de lac., localitate amplasata langa lacul de acumulare antropic in Zona Turistica si Agrement Valiug, Crivaia, Muntele Semenic, Trei Ape etc. reprezinta un beneficiu in acest domeniu cat si alte segmente de activitati avand in vedere atat amplasamentul retras cat si terenul plat in proportie de 100%.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0726 204 150 - Costin Rusu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare: resita.activimob.ro Va multumim!

Situatia juridica:
Aceste proprietati detin informatii reale, fiind verificate si evaluate in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detin contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si sunt libere de sarcini.



RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE: resita.activimob.ro. MULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile, documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 219644

Solicită vizionarea proprietății

Garana Teren Drept 1164 Mp.cca 20 Euro mp.

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Reșița Sud 424 metri
  • Reșița Nord 4.0 kilometri
Contactează utilizatorul
Garana Teren Drept 1164 Mp.cca 20 Euro mp.
Costin Rusu Consultant imobiliar ACTIV IMOB - CASA te bucuri
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3516546
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici