Vânzări
Închirieri
Închiriere Garsonieră, Iancului

Garsoniera 36mp | Zona Iancului - Magura Vulturului | Mobila

340 eur
ID 3631932
Garsoniere | 36 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Iancului
Zona Iancului
Suprafața utilă 36 m²
Confort 1
Etaj 9
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%

Marian Brasoveanu | Global Home romania | Real Estate Broker | Imobiliare:



Garsoniera este situată la etajul 9 din 10 al unui bloc mixt reabilitat. Are o suprafață de 36 metri pătrați. Bucătăria este de formă pătrată și este spațioasă, oferindu-ți suficient spațiu pentru gătit și depozitare. De asemenea, dispune de un balcon generos.

Locuința se bucură de o locație convenabilă, având acces rapid la mijloace de transport în comun. Troleibuzele 69 și 85, precum și tramvaiele 14 și 55, sunt disponibile în apropiere, facilitând călătoriile către diverse destinații din oraș. De asemenea, stațiile de metrou Iancului și Obor sunt la doar 10 minute distanță, ceea ce îți oferă posibilitatea de a ajunge rapid în diferite zone ale orașului.

În plus, beneficiind de această locație, vei avea acces la diverse facilități din zonă. Piața Obor este la mai puțin de 10 minute distanță, oferindu-ți posibilitatea de a cumpăra proaspete și produse locale. De asemenea, mall-ul Veranda și Bucur Obor sunt în proximitate, oferindu-ți diverse opțiuni de shopping, restaurante și activități de recreere.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6776

Solicită vizionarea proprietății

Garsoniera 36mp | Zona Iancului - Magura Vulturului | Mobila

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Garsoniera 36mp | Zona Iancului - Magura Vulturului | Mobila
Marian Brasoveanu Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3631932
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici