Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere

Garsonieră, Drumul Taberei

Garsoniera, Bld Timișoara 79, Frigocom

200 eur
ID 2504095
Garsoniere | 36 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Drumul Taberei
Suprafața utilă

36 m²

Confort

1

Etaj
parter
An finalizare construcție
1978
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Renovată
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet
Posibilitate parcare
Da

Agentia Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera libera, CONFORT 1, decomandata, situata intr-o ZONA VERDE si LINISTITA, semistradal, pe Bld. Timisoara, nr. 79, la parter inalt/4. Blocul este ANVELOPAT.

Imobilul se intinde pe o suprafata utila de 36 mp si o Sc. de 45mp. Este compartimentat astfel: camera cu canapea extensibila, biblioteca incorporata cu dressing, bucatarie dreptunghiulara cu spatiu de luat masa – masa pliabila de perete si 2 scaune, hol SPATIOS LOCUIBIL si BAIE cu CADA si GEAM pentru aerisire, fara balcon.

Se inchiriaza renovata, MOBILATA si UTILATA COMPLET, cu imbunatatiri: , g., f., p., t., u.m. si cu rulouri exterioare la geamurile termopan. Este dotata cu AER CONDITIONAT, APOMETRE cu citire radio, REPARTITOARE, contuar gaze, TV LCD cu diagonala de 90 cm, cablu, internet, WI-FI, interfon. Aveti si posibilitate loc de parcare.

Garsoniera are acces facil la mijloacele de transport in comun: la doar 2 minute este statia STB 137, 138, statia tramvai Frigocom 8,25,35, la doar 10 minute METROU DRUMUL TABEREI – Valea Ialomitei sau METROU ROMANCIERILOR, 2 statii STB pana la tramvaiul 41 ( Mall Plaza) sau pana la Metrou/Piata Gorjului . In vecinitate aveti: gradinita, scoala, LIDL, Penny, Jisk, DM, Kaufland, MegaImage si Profi.

Se inchiriaza cu 1000 lei/luna. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, va rog sa ma contactati la 0730885885 .

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
08 Mai
Duminică
09 Mai
Luni
10 Mai
Marți
11 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici