Închiriere

23 m²

Închiriere garsonieră cochetă - mobilată și utilată -

Brasov / Brasov

400 €

Specificații

Suprafața utilă 23 m²

Confort 1

Etaj 1

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 50%

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Compania imobiliară Keller Williams Brașov, prin consultantul imobiliar Anca Gavrilescu, vă propune spre închiriere o garsonieră decomandată, situată pe Str. Cezar Boliac.

Garsoniera dispune de o suprafață utilă de 23 mp, la care se adaugă un balcon de 5 mp, situată la etajul 1 într-un bloc cu regim de înălțime P+1+M. Proprietatea este recent renovată și este complet mobilată și utilată, fiind pregătită să vă ofere tot confortul necesar. Este compusă dintr-un living cu bucătărie open space, o baie și spații de depozitare suplimentare. De asemenea, beneficiază de centrală proprie, asigurând confort termic pe tot parcursul anului.

Este perfectă pentru o personă sau pentru un cuplu, oferind spațiul și funcționalitatea necesare pentru un trai armonios.

Beneficiind de o boxă pentru depozitare, vă asigurăm că veți avea mereu un spațiu adecvat pentru a vă păstra obiectele personale în siguranță.

Zona este cunoscută pentru accesul facil la toate serviciile necesare și pentru conexiunile excelente de transport în comun. Restaurantele, magazinele, școlile și parcurile se află la doar un pas, transformând această proprietate într-o locație de top pentru un trai confortabil și elegant.

Proprietatea se oferă spre închiriere pe termen lung, excluzând activitățile de regim hotelier, pentru a vă oferi un cămin stabil și primitor. Vă informăm că agenția percepe un comision de 50% + TVA pentru această tranzacție, ceea ce este standard în industria imobiliară și acoperă asistența și serviciile profesionale oferite pe parcursul procesului de închiriere. Pentru a vă asigura că sunteți protejați în acest proces, proprietarul solicită o lună avans și o lună de chirie ca și garanție.

Menționăm că această proprietate nu este disponibilă pentru animalele de companie.

Pentru informații detaliate și asistență în procesul de închiriere, contactați consultantul imobiliar Anca Gavrilescu. Alegeți confortul și profesionalismul oferite de Keller Williams Brașov în domeniul imobiliar. Echipa noastră este aici pentru a vă furniza informațiile necesare și pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului de închiriere.
Id intern: P7703

Locație

Despre zona "Centrul Civic"

păreri exprimate de 114 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.5

Sănătate 7.2

Siguranță 8.4

Calitate aer 7.0

Curățenie 7.6

Zone verzi 7.3

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.3

Cultură 7.1

Educație 7.7

Sport 7.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 7.3

Magazine 7.3

Localuri 7.8

Parcări 6.2

Zgomot 6.7

Transport în comun

Transport în comun

8.2

Autobuz 8.2

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anca Gavrilescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare