Vânzare

25 m²

Garsoniera complet mobilata la parter langa OMV Milea

Sibiu / Sibiu

47.500 €

Specificații

Suprafața utilă 25 m²

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 1984

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 5

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Garsoniera renovata de vanzare, amplasata la parterul unui bloc cu 4 etaje si mansarda din zona Vasile Aaron Sibiu, langa benzinaria OMV Milea. Garsoniera are suprafata construita de 30 mp, iar suprafata utila de 25 mp este compartimentata astfel: o camera mobilata, o bucatarie mobilata, o baie incapatoare unde incape atat cada cat si masina de spalat rufe si un hol de acces foarte spatios, unde este amplasat un dulap mare pentru haine si un cuier (daca nu ma credeti pe cuvant, veniti la vizionare).

Blocul in care este amplasat acest apartament a fost construit inainte de 1984, dar garsoniera a mai fost renovata, ultima data in 2022 cand s-a zugravit si s-au mai schimbat obiecte de mobilier. Din punct de vedere al amplasamentului, pentru cei care nu cunosc orasul, zona OMV Milea este printre cele mai bine pozitionate, pentru ca vei beneficia de: magazine in apropiere, farmacii, institutii bancare, piata, restaurante, mijloace de transport in comun si acces rapid atat spre Shopping city cat si spre centrul orasului, ceea ce face ca aceasta garsoniera sa fie ideala atat pentru pensionari (taxe mici la intretinere si scari putine de urcat) cat si pentru tineri studenti sau cupluri care isi doresc o locuinta calduroasa si primitoare.

Incalzirea se realizeaza pe baza de convector, iar din punct de vedere al finisajelor beneficiaza de: ferestre termopan, parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usi celulare la interior si usa metalica la intrare.
 
Pret: 47.500€
Cod ofertă / ID: P20882
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20882

Locație

Despre zona "Vasile Aaron"

păreri exprimate de 188 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.8

Sănătate 6.7

Siguranță 7.5

Calitate aer 6.7

Curățenie 7.0

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.5

Educație 7.5

Sport 5.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.0

Magazine 8.1

Localuri 6.9

Parcări 5.6

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

7.8

Autobuz 7.8

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Catalin Costea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare