Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Garsonieră, Central

Garsonieră Confortabilă - Sânpetru Residence

44.444 eur
ID 3548923
Garsoniere | 36 m²
Sanpetru, Brasov / Central
Zona Central
Suprafața utilă 36 m²
Confort 1
Etaj mansardă
An finalizare construcție 2024
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Posibilitate parcare Nu
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Suntem încântați să vă prezentăm apartamentele noastre, ce au suprafețe utile cuprinse între 36.7 mp și 52.61, cu terase de 5.95 mp, gândite pentru a se adapta cerințelor tinerelor cupluri cât și familiilor. Situat la poalele Rezervației Naturale Lempeș, Sânpetru Residence este cartierul care, din anul 2007 și până în prezent, a cunoscut o dezvoltare fulminantă, grație nu doar locației de vis, a facilităților pe care le oferă, ci și construcțiilor de calitate, menite să aducă un plus de valoare vieții celor peste 5000 de persoane care deja locuiesc aici.
Ce ne diferențiază pe noi
1. Construim din anul 2007 fără întrerupere, indiferent de contextul avut, (criza din 2008, covid, război ce a impactat foarte mult creșterea prețurilor la materia primă, etc.).
2. De 6 ani de zile construim imobilele doar din surse proprii, fără credite bancare, reușind astfel să creăm o stabilitate atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.
3. Locația dezvoltării ansamblurilor: în imediata apropiere a Rezervației Naturale Lempeș. În acest fel, locatarii au parte de priveliști minunate, apusuri și răsărituri de neuitat, dincolo de griul urban.
4. Pentru a răspunde cât mai multor dorințe în materie de spațiu și arhitectură, în cadrul ansamblurilor noastre, în funcție de preferințe, poți alege între locuințe cuplate, dar și apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, concepute pentru a avea echilibrul potrivit între confort, utilitate și spațiu, cele de la parter, având și grădină.
5. Investim în finisaje de calitate.
o Imobilele sunt din cărămidă Porotherm de 30 de cm, izolate termic, cu polistiren de 10 cm, structuri din beton armat, iar compartimentările interioare sunt de asemenea din cărămidă, cu proprietăți fonoizolante;
o Pardoselile din living și din dormitoare sunt finisate cu parchet laminat, cele din bucătărie și băi din pardoseli ceramice, iar terasele sunt placate cu gresie de exterior, rezistentă la îngheț, ce pot fi alese dintr-o gamă variată de opțiuni.
o Încercăm pe cât posibil să ținem pasul cu noutățile din construcții, din acest motiv, la ultimele proiecte, încălzirea în pardoseala nu mai este o opțiune, este unica variantă, iar izolația exterioară este făcuta cu vată bazaltică în loc de polistiren.
6. Locuri de joaca- cei mici se pot bucura de activități in aer liber, într-o zonă de sigură, fie într-unul dintre cele 2 locuri de joacă, fie pe terasa sau grădina aferente imobilului. În plus, zona dispune și de teren de sport multifuncțional.
7. Costurile de administrare sunt la un nivel minim în comparație cu municipiul Brașov.
8. Locuri de parcare la un preț foarte accesibil pentru toată lumea.
9. Toate străzile sunt asfaltate și iluminate - Led (investiții private);
10. Transport public în comun, cu stații în interiorul complexului;
11. Multiple modalități de plată: plată integrală (la antecontract), tranșe (30% - 40% - 30%), credit (avans min. 15%), rate la dezvoltator (avans min. 50%).
*Prețurile afișate sunt valabile pentru plata integrală, fără TVA

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • RAT Brașov Constelatiei 203 metri
  • RAT Brașov Sanpetru Residence 293 metri
  • RAT Brașov Jupiter 404 metri
  • RAT Brașov Galaxiei 527 metri
  • RAT Brașov Calea Harmanului 778 metri
  • RAT Brașov Cartier 819 metri
  • RAT Brașov Cartier 829 metri
  • RAT Brașov Triajului 1 kilometru
  • RAT Brașov Triajului 1.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici