Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Garsonieră, Militari

Garsoniera de 40 mp, bucatarie inchisa, balcon, langa Met...

67.890 eur
ID 3615953
Garsoniere | 40 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Militari
Zona Militari
Suprafața utilă 40 m²
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 8
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Nu
 Nu include TVA

GARSONIERA – VALEA CASCADELOR – METROU PACII – AUTOGARA MILITARI

*PRET : 70.000 EURO TVA INCLUS pentru AVANS DE 50.000 EURO !!!

Va prezint o garsoniera superba, compartimentata avantajos, cu suprafata totala de 40 mp, bucatarie inchisa, livingul in suprafata de 18 mp, un balcon spatios, situat la etajul 7, intr-un bloc cu 8 etaje , si cu orientarea ferestrelor catre Sud-Vest.
Proiectul contine garsoniere, mai multe variante de apartamente cu doua sau trei camere, cu diferite suprafete, compartimentari dar si orientari.

Apartamentele din acest proiect, se predau finisate “la cheie” cu bai complet dotate, obiecte sanitare montate si bransat la toate utilitatile.
Finisajele sunt de buna calitate, executate cu atentie la detalii, iar in unele situatii chiar vi le puteti alege, in anumite conditii.

Zona in care se afla imobilul este una foarte usor accesibila, cu acces rapid catre mijloace de transport in comun (metrou, autobuz, troleibuz, tramvai) dar si catre principalele artere sau bulevarde.

Tot in zona, la numai cateva minute, sunt numeroase facilitati precum; scoli, gradinite, centre medicale, centre comerciale, parcuri etc..
Termenul de finalizare al constructiei este luna IUNIE 2024. Pana la aceasta data, apartamentul va fi complet finisat si dotat si puteti chiar incepe mobilarea.

In urma unei vizite la proiect va voi prezenta toate disponibilitatile si impreuna putem identifica proprietatea potrivita.

ATENTIE! Pretul NU include TVA!

Manager Proiect
Iulia Marin
0742. 400. 300

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici