Vânzare

1 camere | 33 m²

Garsoniera de Straulesti

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

75.000 €

Specificații

Număr camere 1

Număr Băi 1

Nu include TVA Nu

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 4

Ultimul etaj Da

Suprafața utilă 33 m²

Confort 1

Compartimentare Nedecomandat

An finalizare construcție 2010

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1020723 SVN Residentialist va prezinta o garsoniera/studio incantator situat in zona Straulesti. Aceasta locuinta cu o suprafata de 32,60 de metri patrati utili, este o oaza de confort si frumusete cu o priveliste superba asupra orasului.

Cu un spatiu util de 32,60 mp si o terasa spatioasa de 19,70 mp, acest studio ofera spatiu suficient pentru a va bucura de fiecare coltisor al sau.

Se vinde mobilat si utilat, fiind decorat cu atentie si mobilat cu gust, emana eleganta si stil, fiind gata sa va intampine intr-un decor plin de rafinament.

In apropiere se afla magazine, farmacii, restaurante, 12 min de mers pe jos pana la metrou straulesti, padurea mogosoaia pentru relaxare in natura si aer curat, oferindu-va acces rapid la cumparaturi si alte facilitati.

Detine centrala proprie, aer conditionat, intefon, camere de supravegheat in perimetrul blocului pentru un plus de siguranta, loc de parcare subteran cu acces stradal si bariera, si alte dotari moderne, acest studio va ofera tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Aceasta garoniera reprezinta o oportunitate excelenta de a trai intr-un mediu confortabil si plin de frumusete. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la SVN Residentialist. StrДѓuleИ™ti, un cartier Г®n plinДѓ dezvoltare

Cartierul StrДѓuleИ™ti se situeazДѓ Г®n extrema nord-vesticДѓ a BucureИ™tiului, aflГўndu-se sub administraИ›ia Sectorului 1. Acesta se Г®nvecineazДѓ cu zona SiseИ™ti, BucureИ™tii Noi И™i cartierul PДѓdurea BДѓneasa.

Zona StrДѓuleИ™ti se gДѓseИ™te, de asemenea, la ieИ™irea cДѓtre MogoИ™oaia-Buftea-PloieИ™ti, fiind traversatДѓ de И™oseaua BucureИ™ti-TГўrgoviИ™te. CДѓile importante de acces spre centrul BucureИ™tiului sunt reprezentate de bulevardul BucureИ™tii Noi И™i И™oseaua Gheorghe Ionescu SiseИ™ti.

AceastДѓ regiune se aflДѓ Г®n plin proces de dezvoltare И™i se gДѓseИ™te pe lista dezvoltatorilor imobiliari datoritДѓ urbanizДѓrii reduse. De asemenea, linia de metrou (magistrala 4) de pe tronsonul Parc BazileИ™ti-StrДѓuleИ™ti reprezintДѓ un avantaj, atГўt pentru investitori, cГўt И™i pentru cei care iau decizia de a achiziИ›iona sau Г®nchiria un spaИ›iu imobiliar Г®n zonДѓ.

Cartierul StrДѓuleИ™ti: atracИ›ii И™i facilitДѓИ›i 

Persoanele care aleg sДѓ se stabileascДѓ Г®n aceastДѓ zonДѓ liniИ™titДѓ, vor avea parte de facilitДѓИ›i И™i atracИ›ii pe mДѓsurДѓ. Printre acestea se numДѓrДѓ urmДѓtoarele:

в—Џ И™coli И™i grДѓdiniИ›e;
в—Џ magazine alimentare, supermarket-uri, cofetДѓrii, florДѓrii, farmacii, cabinete medicale;
в—Џ Parcul Natural StrДѓuleИ™ti И™i Lacul StrДѓuleИ™ti;
● acces facil către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și „Aeroportul București-Băneasa” prin șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești;
в—Џ mijloace de transport Г®n comun: N117, N118, R436, R474, 304 И™i Magistrala 4.

Locație

Despre zona "Straulesti"

păreri exprimate de 29 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.3

Sănătate 4.3

Siguranță 6.5

Calitate aer 7.3

Curățenie 7.0

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

5.0

Cultură 4.3

Educație 5.9

Sport 4.8

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.1

Nivel de trai 6.3

Magazine 6.0

Localuri 4.7

Parcări 6.2

Zgomot 7.3

Transport în comun

Transport în comun

5.8

Autobuz 7.0

Tramvai 4.6

Metrou 5.9

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Strete

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare