Închiriere

Garsonieră, Domenii

Garsoniera Domenii

350 eur
ID 2370051
Garsoniere | 31 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Domenii
Zona

Domenii

Suprafața utilă

31 m²

Confort

Lux

Etaj
2
An finalizare construcție
2019
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
3
Posibilitate parcare
Nu

Va propunem spre Prima inchiriere o garsoniera avand o camera, bucatarie inchisa, baie cu cada, balcon inchis. Garsoniera se afla la prima inchiriere intr-un imobil nou S+P+3E modern si are suprafata utila totala de 33,40 mp. Imobilul este situat in cartierul Domenii, intre Bd. Ion Mihalache, Piata Chibrit si Bd. Expozitiei, cu acces facil la metrou, tramvaie si autobuze.
Apartamentul este dotat cu centrala termica in condensatie Viessman Vitodens 050-W pe gaz, incalzire in pardoseala cu materiale Rehau-Germania si termostat in camera, aparat de aer conditionat tip inverter 12000 BTU model Meister, usa blindata tip Defender clasa 3 antiefractie la intrarea in apartamente si usi interioare Revo Ambra cu balamale ascunse si broasca magnetica, produse in Italia.
Apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, gresie, faianta, parchet Krono 8 mm, rezervoare apa wc ingropate, baterii Gröhe, aparatura electrica modulara tip Gewiss etc.
Imobilul este utilat cu un ascensor electric ultramodern Schindler 3300 cu usi late si cu o capacitate de 7 persoane, tamplarie PVC Salamander Streamline cu geam tripan (low-e / four sesons / float), videointerfon color, sistem de supraveghere CCTV cu 6 camere cu infrarosu, hidrofor electronic prevazut cu 2 vase de apa tampon, etc.
Garsoniera se inchiriaza mobilata modern cu mobilier la comanda, canapea extensibila 200x140 si utilata cu plita cu gaz, frigider cu congelator, cuptor electric si masina de spalat rufe, la o chirie de 390 Euro/luna.
Consumurile de utilitati (apa, curent electric, gaze) sunt contorizate pe fiecare apartament in parte.
Fiecare apartament poate beneficia de internet si televiziune digitala prin operatorul RCS&RDS (DIGI), la cerere.
Imobilul este prevazut cu garaj subteran pentru 7 autoturisme si o parcare exterioara in curte pentru alte 3 autoturisme, intrarea in parcari fiind asigurata cu porti batante, culisante si usa garaj automatizate tip Hormann. Chiria unui loc de parcare variaza intre 80 Euro cele mai mari in garajul din subsol si 50 euro la exterior, functie de pozitia si dimensiunea locului ales.
Administrarea imobilului va fi asigurata de o societate specializata, care va prezenta fiecarui chirias un deviz lunar cu toate consumurile de utilitati conform contoarelor, cota parte din toate cheltuielile de intretinere, revizii, reparatii ale sistemelor/echipamentelor imobilului, costurile cu furnizorii de servicii si cu personalul necesar.

 • Staţii de tramvai Distanţă
 • Clăbucet 375 metri
 • Clăbucet 422 metri
 • Staţii de autobuz Distanţă
 • RATB R.A.R 74 metri
 • RATB R.A.R 160 metri
 • Staţii de tren Distanţă
 • Metrou Jiului 1.8 kilometri
 • București Basarab 2.3 kilometri
 • Staţii de metrou Distanţă
 • Metrou 1 Mai 385 metri
 • Metrou Grivița 734 metri

Contactează utilizatorul

Garsoniera Domenii
Gabriel Diaconeasa Consultant imobiliar Imobiliar Expert Grup
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2370051
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici