Închiriere

1 camere | 45 m²

Garsoniera "EXCLUSIVO" , P-ta Victoriei, bloc exclusivist...

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

519 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafața utilă 45 m²

Număr camere 1

Tip imobil Bloc apartamente

Compartimentare Semidecomandat

Număr Băi 1

Etaj 2

Niveluri imobil 6

An finalizare construcție 2016

Confort 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Nu

Stare proprietate Nouă

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Va place zona Piata Victoriei? Vreti sa va bucurati de BENEFICIILE acesteia, dintre care amintim: metrou(statiile Piata Victoriei  si Gara de Nord), stb, parcuri(Kiseleff), piete (1 Mai, Matache), magazine alimentare si non-alimentare, institutii de stat si de interes general, farmacii, banci,restaurante romanesti si internationale/cafenele/pizzerii/ bistro-uri cu meniuri gourmet etc.? Va place sa va plimbati prin centru, sa mergeti la o piesa de teatru, o piesa de opera, un eveniment, o galerie de arta,  sa vizitati muzee sau vreti sa va bucurati de atmosfera electrizanta din Centrul Vechi, pasind agale pe Calea Victoriei spre acesta? Lucrati in zona, aveti un business aici sau pur si simplu sunteti iubitori ai zonei? Daca a-ti raspuns cu "DA" pana acum, vreau sa va prezint in randurile care urmeaza, povestea unui garsoniere intrata recent in portofoliul companiei noastre.

      Povestea imobilului incepe in 2016, cand dezvoltatorul  proiectului "CENTRAL DISTRICT"  a dorit din start un "PROIECT EXCLUSIVIST" SI "UN CONCEPT DE LOCUINTA VERDE", putand reaminti aici: iluminat complet cu LED-uri, plante si copaci pe fațadă și terase pentru a crea un mediu natural și confortabil pentru rezidenți, control individual pentru sistemele de încălzire și răcire, ventilație naturală pentru fiecare apartament, soluții arhitecturale inovatoare pentru terase cum ar fi ceramica activă, care filtrează aerul și prezintă caracteristici anti-poluare și efecte antibacteriene; vopsele și adezivi fără elemente toxice, proiectarea fereastrelor fiecărui apartament pentru a oferi diverse vederi și diverse măsuri de eficienţă energetică cu scopul de a optimiza și de a reduce consumul de energie pe durata de viaţă a clădirii etc.

      De cand intri in garsoniera  "EXCLUSIVO" te imbie intimitatea si linistea acestuia, ce iti da sentimentul ca ai ajuns "ACASA". Acesta a fost mobilat cu lucruri de foarte buna calitate, utilat cu tot ceea ce este necesar unui CONFORT SPORIT, respectiv CENTRALA PROPRIE CU INCALZIRE IN PARDOSEALA, AER CONDITIONAT, HOTA, CUPTOR ELCTRIC  si nu in ultimul rand, piesa de rezistenta a acestuia, o TERASA SUPERBA, foarte generoasa, in forma de L, unde sa iti poti savura cafeaua dimineata, pe masuta cu cele 2 scaune si unde iti poti invita prietenii in weekend. 

     Garsoniera  este potrivita atat pentru o persoana cat si pentru un cuplu, iar pentru ca ne gandim la toate nevoile tale am gasit solutia si pentru parcare, daca vrei ca masina ta sa fie in siguranta: langa Piata Victoriei exista o parcare privata unde poti sa beneficiezi de un abonament lunar.

        Garsoniera  "EXCLUSIVO" te asteapta cu bratele deschise sa o vizionezi si sa  o inchiriezi pe loc.

Locație

Despre zona "P-ta Victoriei"

păreri exprimate de 23 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 8.4

Siguranță 8.5

Calitate aer 5.2

Curățenie 8.0

Zone verzi 7.7

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.6

Educație 7.6

Sport 6.7

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.0

Nivel de trai 7.2

Magazine 5.8

Localuri 7.1

Parcări 4.0

Zgomot 6.0

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 8.3

Tramvai 8.8

Metrou 8.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian Oncioiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare