Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Garsonieră, Titan

Garsoniera Finalizata Titan Liviu Rebreanu Incalzire In P...

59.449 eur
ID 3595066
Garsoniere | 43 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Titan
Zona Titan
Suprafața utilă 43 m²
Confort 1
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Posibilitate parcare Nu
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Clever Imobiliare este solutia inteligenta pentru tine.
Un nou inceput inseamna schimbare. Orice schimbare incepe cu un loc al tau. Conteaza unde locuiesti! Conteaza unde investesti!

Pret: 59.449 Euro + TVA

Comunitatea noastră oferă o experiență de viață contemporană, cu un design inovator. Indiferent dacă preferați să rămâneți activ sau să vă relaxați, reședința noastră vă oferă toate aceste facilități. De la apartamente premium pentru cupluri și famili până la apartamente cu terasa generoasă de la care poti admira privelistea urbană a cartierului.
Alătură-te comunității noastre în care eleganța și modernitatea se întâlnesc și vei putea beneficia de un stil de viata modern și durabil.
Structura de rezistență este compusă din planșee, stâlpi/diafragme și grinzi din beton armat. Proiectul este întocmit astfel încât să respecte riguros normativele și reglementările în vigoare, pentru a asigura rezistență și stabilitate în cazul cutremurelor, în conformitate cu normativele în vigoare.
Imobilul este pozitionat în zona Titan, ce imbina proximitatea fata de bulevardele importante ale cartierului Titan, beneficiind in acelasi timp de zone verzi ample. Ansamblul se afla in apropierea principalelor atractii și spatii de socializare din zona Titan (Auchan Titan, Iris Mall, Jumbo, Ikea, Decathlon, Jysk, Leroy Merlin, Dedeman, Metro, etc.), dar si cu acces rapid catre mijloacele de transport, pentru ca tu sa ajungi repede la statiile de metrou, Titan sau 1 Decembrie 1918.

Programeaza o vizionare cu reprezentantul direct al dezvoltatorului!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici