Anunțul a fost dezactivat!

Victor Sorlescu

Companie
Închiriere

Garsonieră, Alba Iulia

Garsoniera moderna, rond Alba Iulia, 37mp

29 eur
ID 2386550
Garsoniere | 37 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Alba Iulia
Zona

Alba Iulia

Suprafața utilă

37 m²

Confort

1

Etaj
2
An finalizare construcție
1992
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Posibilitate parcare
Nu
 Preț negociabil

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre închiriere o garsoniera în zona Alba Iulia, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului–perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 2, finisatqa după standarde înalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noua ta casa. Veți găsi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensiblă, baie - cabină de duș și o bucătărie mobilată și utilată. Garsoniera este decomandata, spațios, având o suprafață utila de 37 mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de Work from Home prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața balconului este de 2 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurată dimineața, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, apartamentul dispune de sistem de termoficare și aer condiționat.

Știm de problema traficului pe care toți îl înfruntăm zilnic, așa că ne-am ocupat și de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care îl veți găsi în zona proprietății este menit să vă scape de o grijă în plus, astfel atunci când ajungeți acasă, așa cum v-am promis, veți lăsa deoparte probleme și vă veți bucura în totalitate de timpul petrecut alături de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri, hipermarketuri ( atat magazine stradale si Mega Image) și restaurant .Zonă liniștită cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere., pregătit pentru a deveni căminul dvs.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs.

 • Staţii de tramvai Distanţă
 • Depoul Dudești 147 metri
 • Depoul Dudești 183 metri
 • Staţii de autobuz Distanţă
 • RATB Piața Alba Iulia 408 metri
 • RATB Piața Alba Iulia 431 metri
 • Staţii de tren Distanţă
 • Metrorex Metrou Universitate 2.7 kilometri
 • Gara Obor 2.9 kilometri
 • Staţii de metrou Distanţă
 • Metrorex Metrou Dristor 2 698 metri
 • Metrorex Metrou Dristor 1 801 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici