Vânzări
Închirieri
Închiriere Garsonieră, Politehnica

Garsoniera, Noua, Centrala, Moderna, Metrou Politehnica

420 eur
ID 3544088
Garsoniere | 36 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Politehnica
Suprafața utilă 36 m²
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2022
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 10
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Clasă energetică A
Consumul total de energie primară 92
Indicele de emisii echivalent CO2 25
Posibilitate parcare Da

Va oferim spre închiriere o garsoniera confort 1, LUX, decomandata, sporit, MODERNA, la parter inalt din 10, LIBERA pentru mutare imediata. Totul este NOU, la cheie, intr-un bloc constructie 2022, scara cu 2 lifturi, supraveghiere video si paza.
AVANTAJ: totul nou, la cheie, multiple imbunatatiri, CENTRALA PROPRIE PE GAZ, contorizata complet, bloc nou, anvelopat, clasa energetica A, încălzire prin pardoseala, TV LCD SMART, AER CONDITIONAT SMART. Merita vazuta!

Garsoniera este MOBILATA, UTILATA COMPLET, NOU, MODERNA, LUX. Are o Sut 36mp, Sc 48mp, cu orientare sudica, pe mijloc, fără balcon, dar spațioasă, luminoasa, în zona liniștită cu verdeata.

Este dotata cu centrala proprie pe gaz, combina frigorifica, masina de spalat rufe, plita, cuptor, hota, aer condiționat smart, pe hol la intrare este un dressing cu 4 usi și 2 oglinzi, pantofar și cuier, ușa metalica la întrare, antiefractie cu vizor electronic Yale. Este dotata cu alarma digitala GSM pt fum, inundație și antiefracție, baia este spațioasă cu cada, echipata complet și ventilator. Este dotata cu cablu, internet, router WI FI si interfon. Este locul unde poti spune ACASA.

In camera este colțar extensibil cu funcția pat, si topper la dispozitie pentru somn odihnitor, TV LCD smart, dulapuri, birou si scaun birou pentru lucrul de acasa. Bucătărie este spațioasă, mobilata, utilata complet si cu loc de luat masa. În garsoniera beneficiati inclusiv de stender uscător rufe, masa si fier de calcat rufe, lenjerie de pat și perne, aspirator, fierbător, cafetiera, cuptor cu microunde, s.a.

Este situata pe Bld Iuliu Maniu, nr 6R, lângă blocurile de birouri, vis a vis clădirea Apaca, la intrare in curtea blocului PENNY market, la 250m METROU POLITEHNICA, stația STB 136, 236, 336, 61, 62, stația tramvai, Universitatea si Parcul Politehnica, Campus Leu, Facultatea de Automatica, Megaimage, LIDL, Parc Grozavesti, Afi Cotroceni, Gradina Botanica, Cotroceni, Facultatea de Medicina, Cora Lujerului, etc.

Se inchiriaza cu 420 euro luna sau 2100 LEI luna, pentru 1 persoana, fara animale de companie, termen lung , minim 1 an , cu posibilitate loc parcare prin zona, pentru mai multe poze, detalii sau vizionare ma puteti contacta la 0730885885 telefon sau whatsapp. Va asteptam la vizionare.

Solicită vizionarea proprietății

Garsoniera, Noua, Centrala, Moderna, Metrou Politehnica

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Bd. Iuliu Maniu 325 metri
  • Bd. Timișoara 733 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • UPB 93 metri
  • UPB 176 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • București Basarab 2.2 kilometri
  • Gara de Nord 2.3 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrou Politehnica 406 metri
  • Metrorex Metrou Grozăvești 1.1 kilometri
Contactează utilizatorul
Garsoniera, Noua, Centrala, Moderna, Metrou Politehnica
Acasa Top Expert Consultant imobiliar Acasa Top Expert
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3544088
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici