Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 1 cameră, Cotroceni

Garsoniera / Studiou 43 mp - Cotroceni / Cortina Academy

600 eur
ID 3594297
Apartamente | 39 m² | o cameră
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Cotroceni
Zona Cotroceni
Număr camere 1
Suprafața utilă 39 m²
Compartimentare Decomandat
Confort lux
Etaj 6
An finalizare construcție 2021
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Axxa Imobiliare va propune spre inchiriere un studio luminos si cochet - LUX, situat in Complexul Rezidential Cortina Academy finalizat in anul 2021. Apartamentul se afla la etajul 6, dispune de finisaje de lux la cele mai inalte standarde in materie de calitate si design, o suprafata totala utila de apx 43mp.

Printre dotarile inovative ale ansamblului se numara tamplaria Schuco de aluminiu cu geam Planistar Sun, asigurand un confort termic si acustic superior, A/C Daikin tip multisplit cu filtre de polen ( recircularea aerului din apartament se poate efectua cu geamurile inchise), parchet triplu stratificat Haro Germania, sistem de incalzire catre balcoane prin ventiloconvectoare , care functioneaza ca o perdea de aer cald, placi ceramice flotante pe terase, fiecare balcon are propria degivrare, fatada ventilata cu placi ceramice si sistem de vata bazaltica asigura un confort termic si acustic superior, usile de interior cu toc ascuns Filomuro si inchidere magnetica, paza si supraveghere video 24/24/7. Studioul inchiriaza mobilat si utilat complet.
Detine un loc de parcare la subteran pentru pretul de 120 euro/luna
Acces imediat la statia de metrou Academia Militara situata la doar 2 minute de complex, AFI Palace Cotroceni la apx 500 de metri.

Mai multe detlaii la telefon

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici