Vânzări
Închirieri
Închiriere Garsonieră, Central

Garsoniera ultracentral

250 eur
ID 3418951
Garsoniere | 38 m²
Ploiesti, Prahova / Central
Zona Central
Suprafața utilă 38 m²
Confort 1
Etaj 8
An finalizare construcție 1997
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Mobilat/Utilat Complet

Descriere

Zona: Ultracentrala Pret: 250 EUR/luna Etaj: 8/8 Numar camere: 1 Confort: 1 Compartimentare: decomandat Suprafata utila: 38 mp Anul constructiei: 1997 Facilitati: - acces direct in Bulevardul Republicii - mijloace de transport in comun - multiple locuri de parcare- confort maxim - vecinatati: Catedrala Ploiesti, Halele Centrale, Tribunalul Prahova - ideal rezidenta pentru un cuplu sau burlac/burlacita Descriere Va propunem spre inchiriere o garsoniera spatioasa si cocheta, avand o pozitie exceptionala, in inima vietii active a orasului, dar totusi beneficiind de liniste. Fie ca esti student, fie ca esti proaspat angajat, artist, corporatist sau liber profesionist, aceasta garsoniera ti se potriveste manusa! Nu vei fi dezamagit de ceea ce vazusesi in fotografii, ba din contra.

Te asigur ca atmosfera este mult mai calda, inca de la intrare, caci studioul a fost creat intr-o maniera distinsa si deosebit de calda. Confortul este completat cu aparatul de aer conditionat necesar doar in zilele toride de vara si cu un TV LCD cu diagonala generoasa, vizibil din ambele zone ale studioului. Baia este la fel de spatioasa, dotata complet, inclusiv cu masina de spalat rufe. Te vei bucura de amenajarea existenta si vei avea elemente de legatura pentru a-ti personaliza spatiul asa cum iti doresti. Poti sta aici cat vrei, dorim un chirias pe termen lung. Bine ai venit! Garsoniera este disponibila imediat si isi asteapta cu drag chiriasii!

Se solicita chiria in avans pe o luna si garantia contravaloarea unei chirii.

Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand: - luni - vineri - 1000 - 18.00; - sambata - 10.00 - 14.00.

Solicită vizionarea proprietății

Garsoniera ultracentral

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Crâng 1 kilometru
  • Gara de Nord 2.3 kilometri
Contactează utilizatorul
Garsoniera ultracentral
Camelia Stan Consultant imobiliar IMOB
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3418951
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici