Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Apartament 1 cameră, Centrul Istoric

Garsoniera | Zona Ultracentrala-Stirbei Voda | Prima Inchiri

420 eur
ID 3541111
Apartamente | 30 m² | o cameră
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Centrul Istoric
Număr camere 1
Suprafața utilă 30 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%

Lorena Dinu^Global Home Romania^Imobiliare:

Garsoniera cu o suprafata de 30 MP, situata in zona ultracentrala a capitalei, in imediata apropiere de Parcul Cismigiu, pe starda Stirbei Voda, la parterul inalt al unui imobil cu 8 niveluri, fara risc seismic.

Garsoniera este complet mobilata si utilata cu toate elecrocasnicele necesare, dispune de incalzire prin termocentrala ( fara probleme in ceea ce priveste caldura si apa calda), aer conditionat si se afla la prima inchiriere. Tot mobilerul din imobil este nou, la fel ca si electrocasnicele, instalatia electrica si sanitara.

Zona cu multiple mijloace de transport in comun, statia de metrou Eroilor fiind situata la 5 minute de mers pe jos.

In zona exista restaurante, cafenele, Parcul Cismigiu, Parcul Operei, Opera, Facultatea de Drept, Parcul Izvor, Spitalul Municipal si Facultatea de Medicina Veterinara.

________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P5474

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici