Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Garsonieră, Ostroveni

Garsoniera/ZonaCina/ Etaj 1

40.000 eur
ID 3631912
Garsoniere | 26 m²
Ramnicu Valcea, Valcea / Ostroveni
Zona Ostroveni
Suprafața utilă 26 m²
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1983
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Posibilitate parcare Nu

Vă prezintam spre vanzare o garsonieră cu o poziționare excelentă în zon Cina a cartierului Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Situată la etajul 1 din 4+M al unui bloc anvelopat, această garsonieră oferă un ambient liniștit și confortabil, perfect pentru cei care caută un cămin într-o zonă accesibilă și bine cotată.
Cu o suprafață totală de 26 mp utili , această garsonieră a fost îmbunătățită partial pentru a oferi confort maxim, excepția băii, care este în stare inițială, întreaga locuință a fost renovată și modernizată. Este total mobilată și utilată, ceea ce înseamnă că noul proprietar se va putea muta fără nicio problemă în acest spațiu primitor
Sistemul de încălzire prin termoficare asigură ca temperatura din interiorul garsonierei rămâne plăcută în timpul sezonului rece, fără a aduce bătăi de cap legate de alte sisteme de încălzire.
Zona Ostroveni este una dintre cele mai căutate din Râmnicu Vâlcea, oferind acces ușor la numeroase facilități precum magazine, restaurante, parcuri,scoli și mijloace de transport în comun.

Nu ezitați să mă contactați Monica Olescu 0740644414 pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici