Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
600 eur Cotroceni - Carrefour Orhideea- Phoenicia apartments -76mp+
2 camere  •  86 m²  •  etajul 2/11  •  2010  •  decomandat
Bucuresti, IF, Grozavesti
azi, 15:28
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
600 eur Inchiriere Apartament 2 camere Grozavesti
2 camere  •  55 m²  •  etajul 6/11  •  2020  •  decomandat
Fii primul interesat de această proprietate!
Construcţie nouă
Bucuresti, IF, Grozavesti
azi, 13:59
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
650 eur Grozavesti | 2 Camere | 19th Residence | Centrala | Parcare
2 camere  •  58 m²  •  etajul 8/12  •  2014  •  decomandat
Bucuresti, IF, Grozavesti
azi, 09:39
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
360 eur 2 camere metrou Grozavesti
2 camere  •  55 m²  •  etajul 1  •  decomandat
27 persoane au salvat anunţul.
Bucuresti, IF, Grozavesti
azi, 04:06
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Amalia G.
Companie
Închiriere Apartament 2 camere, Grozavesti

Grozavesti I lacul Morii I studio I 55mp I dec I B6241

625 eur
ID 3584620
Apartamente | 55 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Grozavesti
Zona Grozavesti
Număr camere 2
Suprafața utilă 55 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2012
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Imagineaza-ti locuinta perfecta, care sa reflecte personalitatea ta si sa satisfaca toate nevoile tale. Echipa noastra dedicata te va ajuta in cautarea locuintei ideale. Portofoliul nostru include exact ceea ce iti doresti tu si familia ta. Alege PYF REAL ESTATE pentru a transforma visul tau in realitate!


PYF REAL ESTATE va propune, spre inchiriere un apartament situat in zona Grozavesti, zona Lacul Morii in imediata apropiere a metroului, autobuzului, zonelor comerciale, restaurantelor, centrului universitar, intr-un imobil construit in anul 2012, finalizat, avand structura de monolit si compartimentari de caramida. Imobilul are izolatie exterioara si interioara, apartamentul fiind compus din 2 camere, avand 1 dormitor, 1 baie si 1 bucatarie si este situat la etajul 1/10 avand destinatie rezidentiala. Avand o suprafata utila de 55mp, dar si o compartimentare semidecomandata, apartamentul a fost recent renovat avand finisaje de calitate ridicata si anume parchet, gresie, calorifere, ferestre pvc, centrala proprie, faianta, parchet, usa intrare metalica. Bucataria este complet mobilata si utilata (frigider incorporabil, cuptor, plita, hota, masina spalat rufe ) iar apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici 1 camera cu pat de mijloc, cu lada de depozitare si dressing, living cu canapea extensibila, TV Smart , plus mobilier modern, baie cu dus. Apartamentul este spatios, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de centrala proprie dar si de 1 aparat de aer conditionat. Avantajul acestui apartament este dat de locul de parcare. Nu aveti masina ? Nici o problema deoarece exista acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, hipermarketuri si restaurante. Zona este linistita, cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin inchirierea acestui apartament la pretul de doar 625 Euro.

Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Amalia G , suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.ID intern:| Pyf004B6241

Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 3% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata unei luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!


Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei/ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colab

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici