Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spațiu Industrial, Central

Hala de Productie Moderna de Inchiriat la Iesirea din Targu

2.250 eur
ID 3636213
Spații Industriale | 450 m²
Targu Mures, Mures / Central
Zona Central
Suprafața utilă 450 m²
Suprafaţă totală 450 m²
Suprafaţă birouri 450 m²
An finalizare construcție 2024
Tip imobil Producţie/Servicii
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 3 m
Număr încăperi 1
Număr Grupuri Sanitare 1

Hala de Productie Moderna de Inchiriat la Iesirea din Targu Mures
Fayora Imobiliare va ofera spre inchiriere o hala de productie/spatiu industrial ecologic si eficient din punct de vedere energetic, in zona industriala, la iesire din Targu Mures, avand o suprafata de 450 mp.
Hala este proiectata si amenajata pentru a gazdui proiecte tehnologice complexe.
Spatiul este amenajat cu grinzi de beton si structura de acoperis din otel, peretii si acoperisul oferind siguranta si confort cu panouri termoizolate.
Toate utilitatile sunt complete: apa, canalizare, energie electrica cu respectarea principiilor de mediu si solutii de energie verde.
Hala/spatiul industrial poate fi utilizat pentru activitati de productie, logistica, depozitare, beneficiaza de spatii administrative, precum si de locuri de parcare aferente.
Beneficiaza de asemenea si de rampa de incarcare, curent trifazic, panouri fotovoltaice, sistem de vizualizare cu camere video si acces cu cartela si alarma.
Pretul de inchiriere lunar este 2250 euro, negociabil.

Contactandu-ne pe noi, daca sunteti clienti cumparatori beneficiati de servicii de consultanta gratuita si nu vi se va percepe comision.
Suntem pregatiti si hotarati sa va oferim cele mai bune solutii in domeniul imobiliar, fie ca este vorba de cele mai competitive preturi, oferte personalizate conform cerintelor dvs. sau de asistenta pe intreaga durata a efectuarii tranzactiei.
Cu responsabilitate, echipa Fayora Imobiliare face ca lucrurile sa se concretizeze, face ca oamenii sa isi indeplineasca visurile.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici