Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Andrei Salagean
Companie
Închiriere Spațiu Industrial, Sud

Hala in Zavoaie - Oportunitate de afaceri

1.800 eur
ID 3540137
Spații Industriale | 1200 m²
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Sud
Zona Sud
Suprafața utilă 1200 m²
Suprafaţă totală 1200 m²
Suprafaţă birouri 40 m²
An finalizare construcție 2003
Tip imobil Alte tipuri
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 7.0 m
Număr încăperi 2
Număr Grupuri Sanitare 6
Destinaţie anterioară Producție,    Depozitare
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Va prezentam o oportunitate unica de business in orasul Bistrita! Agentia Gft Delta Office are placerea sa va ofere un imobil industrial de inchiriat, situat in zona Zavoaie. Cu o suprafata generoasa de 1200 de metri patrati, aceasta proprietate se remarca prin spatiile generoase si multiplele posibilitati de dezvoltare.

Imobilul este compus din doua camere, patru bai si dispune de zece locuri de parcare, asigurand astfel confort si acces facil pentru angajatii dumneavoastra si clientii acestora. Cu un pret de 18000 €/ luna, aceasta proprietate reprezinta o chirie avantajoasa pentru cei interesati de dezvoltarea unui business industrial.

Amplasat in zona de sud a orasului Bistrita, imobilul beneficiaza de o pozitie strategica si acces rapid catre principalele artere de transport. Acest aspect este deosebit de important in contextul activitatilor industriale, unde timpul reprezinta un factor crucial pentru succes.

Hala din imobilul nostru va ofera spatiul perfect pentru desfasurarea activitatilor industriale, iar suprafetele generoase si decomandate permit flexibilitate in organizarea spatiului de lucru. Construit dupa anul 2000, imobilul este mai nou si beneficiaza de facilitati moderne, asigurand astfel conditii optime de lucru si productivitate ridicata.
Cladirea este construita din BCA , tavan inalt , open-space si ofera un acces facil cu masini mari (TIR) avand o poarta mare de 4 metri
Cladirea dispune de curent trifazic de 160 Kw , util 140 Kw , geamuri duble din lemn si apa din surse proprii
Functionand anterior ca fabrica de mase plastice , dispune de spatii pentru birouri , sala de mese , precum si de toalete separat compartimentate (femei si barbati)


Va invitam sa va bucurati de avantajele acestui imobil industrial, care va va aduce nu doar spatii generoase, dar si potential pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne acum pentru a programa o vizionare sau pentru a primi mai multe informatii!
0371237339

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici