Vânzări
Închirieri
Vânzare Spațiu Industrial, Central

Hală într-o zonă industrială,în Sânandrei(ID:29384)

1.000.000 eur
ID 3551965
Spații Industriale | 5792 m²
Sanandrei, Timis / Central
Zona Central
Suprafața utilă 5792 m²
Suprafaţă totală 5792 m²
Suprafaţă birouri 1 m²
An finalizare construcție 2018
Tip imobil Producţie/Servicii
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 6 m
Structură rezistenţă Pereţi sandwich
Front stradal 100 m

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie sau spre inchiriere, o hala metalica moderna de 5792 m2, construita in 2018 din materiale de calitate superioara, pe un teren generos de 16557 mp. Hala se afla in curs de finalizare si se vinde la stadiul de structura metalica si acoperis montat din panouri sandwich. Hala este ideala pentru activitati de depozitare, productie si birouri.

Hala ofera facilitati extraordinare pentru viitorul proprietar, indiferent ca va fi achizitonata ca investitie, pentru a fi inchiriata sau pentru a desfasura o activitate in domeniul industrial. Proprietarii actuali sunt dispusi sa finalizeze construirea halei, in functie de nevoile viitorului cumparator. In acest caz, in functie de stadiul de predare, se va renegocia pretul de vanzare sau inchiriere.

Elementele care o diferentiaza de multe hale disponibile la vanzare in momentul de fata pe piata constau in faptul ca hala se afla intr-una dintre cele mai cautate zone industriale din Judetul Timis, pe raza localitatii Sânandrei, la o distanta de doar 6 km de Ikea din Timisoara. Zona industriala este noua, iar accesul la hale este asigurat de drumuri betonate de 10 m latime, ce asigura accesul TIR-urilor de tonaj ridicat. Hala dispune de utilitati complete, la limita proprietatii, de la apa, la gaz, canalizare si curent trifazic. Puterea maxima instalata a curentului poate ajunge pana la 150 kw, ceea ce permite operatiuni industriale intensive.

Hala are o inaltime generoasa de 6 m si 7,5 m la coama. In interior, hala nu are stalpi de sustinere, decat la coama, acest lucru ofera posibilitati nelimitate de compartimentare si organizare a fluxului de lucru. Hala are un front stradal extrem de generos, de 100 m si se poate inchiria cu 2,5 euro + TVA / mp. Debitul apei din zona industriala permite instalarea de hidranti in interiorul si in exteriorul halei, de sprinklere, pentru a obtine fara probleme autorizatia ISU. Pozele sunt informative si ilustreaza planul initial al proprietarului actual.

Pozitionarea perfecta, pretul extraordinar, facilitatile complete si structura aerisita, plaseaza aceasta hala la categoria de oportunitati de neratat.

Dacă am reusit sa va atragem atenția cu aceasta oferta, va asteptam la  vizionare!

Solicită vizionarea proprietății

Hală într-o zonă industrială,în Sânandrei(ID:29384)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Centru Sânandrei 101 metri
  • Flora 135 metri
  • Staţie autobuz 671 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Sânandrei 1.7 kilometri
Contactează utilizatorul
Hală într-o zonă industrială,în Sânandrei(ID:29384)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3551965
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici