Închiriere

Holbina Trei Bibani - Vila de Lux

Tulcea / Murighiol

704 €

Specificații

Tip unitate Hotel

Tip închiriere Integral

Tip destinatie Revelion, City break, Evenimente, Fermă / Natură, Altele

Checkin Time Înainte de ora 12

Checkout Time Înainte de ora 10

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Persoană fizică

Holbina 
 
E dificil sa exprimi in cuvinte sentimentul pe care il aveti cand ajungi prima oara la Holbina. Contrastul dintre salbaticia pura si resortul luxos este cu adevarat coplesitor.
De la Dunavat, drumul pana la noi dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeitie in site. Astfel, cand veti ajunge la noi, veti fi deja relaxati, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.
 
               Iar acesta este doar inceputul
 
Resort 
 
O zi de poscuit incepe intotdeauna dimineata, inainte de rasarit, iar pescuitul de rapitori mari este un suport solicitant, de anduranta. Asadar, odihna este foarte importanta. Chiar daca un pescar adevarat nu are nevoie de mult confort, ne-am asigurat ca nu va va lipsi nimic.
 
Restaurant 
La Holbina, promovam pescuitul "catch and release", sustimen ecosistemul delicat din helestee procurand peste proaspat de la pescari localnici.
Preparatele servite la Holbina sunt intotdeauna cele mai bune din Delta iar vinurile noastre asteapta un motiv de sarbatoare. Iar la Holbina sunt mereu motive de sarbatoare.
 
Explorare :
Daca simti nevoia sa iei o pauza de la lupta cu monstrii din adancuri, sau daca vrei doar sa petreceti mai mult timp cu cei dragi, am pregatit o multime de activitati de agrement : fie ca doresti sa te relaxezi la piscine sau sa explorezi imprejurimile in caiac sau cu barca, expertii nostri iti stau mereu la dispozitie.
 
Delta Dunarii 
Dunarea strabate Europa, traseul ei este o poveste in sine. Afluent dupa afluent, fluviul isi construieste sirul narativ si ne pregateste un final memorabil : Delta Dunarii. Aici va asteptam noi, la Holbina, un resort unic din Delta. Dar oare povestea se termina cu adevarat?
Legenda continua cu fiecare poveste de pescuit, iar helesteele noastre sunt atat de bine ingrijite incat toate povestile de pescuit de la Holbina sunt adevarate.
Inclusiv a ta.
 
Preturi :

Camera dubla 650 ron/mic dejun inclus / zi
Camera single 600 ron/mic dejun inclus / zi
Apartament 800 ron/noapte / zi
Vila de lux 3500 ron/noapte /4 dormitoare / zi

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Holbina Trei Bibani

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare