Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Hotel/Pensiune, Astra

Hotel cu restaurant, terasa si parcare privata, Brasov

780.000 eur
ID 3609841
Hoteluri/Pensiuni
Brasov, Brasov / Astra
Zona Astra
Suprafața utilă 658 m²
An finalizare construcție 1978
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 15
Clasă energetică B
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un hotel de trei stele in zona semicentrala a Brasovului, cu un potential ridicat si randament crescut. Aceasta proprietate situata la 10 minute de centrul orasului, dispune de parcare privata, terasa de vara, restaurant, bucatarie utilata profesional, spalatorie, spatii de depozitare, camera tehnica si receptie cu zona de relaxare.

Infrastructura locala aduce plus valoarea dorita, avand in imediata vecinatate: parc, magazine, scoala, statii RATBv, banci, piata, Cetatea Brasovului, Tampa si la 20 de minute de Poiana Brasov, Predeal, Bran, Rasnov sau aeroportul Brasov etc.

Hotelul este functional, are o clasificare de trei stele si detine toate avizele si autorizatiile necesare, dispunand inclusiv de sistem de detectare, semnalizare si avertizare la incendiu, sistem de alarma si sistem de supraveghere CCTV.

Cladirea este dispusa pe D P 2E M, cu o suprafata utila de 658 mp, teren aferent de 525 mp, terasa, 8 locuri de parcare, spatii verzi si dependinte, iar la interior identificam spalatoria la demisol, receptia cu un spatiu pt relaxare, bucataria, camera tehnica, restaurantul, biroul, baia de serviciu, sala de asteptare si hol la parter, etajele si mansarda, au aceeasi configuratie, respectiv holul si cate cinci camere pe nivel, insumand 15 camere duble, cu baie proprie, balcon si toate dotarile necesare unei sederi relaxante.

Imobilul este definit de spatii largi si insorite, beneficiind de o serie de avantaje tehnice, printre care incalzirea cu doua centrale termice, Viessmann si Ferolli, care pot actiona concomitent, caramida si termoizolatia, care actioneaza cu efect termic invers, vara racoare si iarna cald, reducand considerabil factura de incalzire.

In 2015 hotelul a fost renovat integral, fiind adus la un nivel de calitate superior, ce garanteaza vizitatorilor o sedere confortabila si relaxanta.

Acest hotel reprezinta o oportunitate deosebita indiferent daca sunteti in cautarea unei investitii imobiliare care sa va aduca un venit pasiv sau daca doriti sa dezvoltati o afacere in domeniul horeca prin care sa va puneti amprenta pe piata turismului brasovean. Pentru mai multe detalii, precum si pentru programarea unei vizionari, va stam la dispozitie.


Consilier dedicat ofertei:

George Mosor

0732847048

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante exclusive :
www.ascendentimobiliare.ro

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 93 metri
  • Staţie autobuz 145 metri
  • Staţie autobuz 154 metri
  • Staţie autobuz 331 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 1.7 kilometri
  • Bartolomeu 2.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici