Vânzare

Hotel in Brasov zona Schei

580.000 eur
ID 960543
Hoteluri/Pensiuni
Brasov, Brasov / Schei
Zona

Schei

Suprafața utilă

673 m²

An finalizare construcție

1970

Stadiu construcţie
Finalizat
Număr încăperi
23
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
20+
 Accept schimb

- COMISION CUMPARATOR 0%
DESCRIERE SPATIU COMERCIAL BRASOV: Teknocasa Intermed propune spre vanzare in Reprezentare Exclusiva constructie cu 9 apartamente de tip Aparthotel, amplasata intr-o zona strategica colinara, la 800/1000 m de centrul istoric al Brasovului, ce confera o priveliste unica asupra intregului oras cat si inspre schitul Poiana Brasov.
Constructie din 1970 fosta resedinta de vacanta a familiei CEAUSESCU, imobil achizitionat cu acte in regula si complet renovata in anul 2007, avand un regim de inaltime P+ Parter inalt + M2, cu un total de 9 apartamente, 1 birou, sala de mese si bar, drum de acces privat cu locuri de parcare si garaj acoperit.
Pentru cei ce isi doresc sa activeze pe cont propriu in sectorul turistic/hotelier, lucrul cel mai important este optimizarea costurilor de achizitie/investitie cat si cele de marketing indoor/outdoor care sunt inevitabile pentru lansarea propriului business. Pentru a optimiza costurile si a reduce riscurile unui esec, profesionistii din domeniul sectorului hotelier, sfatuiesc ca achizitia unei structuri destinata regimului hotelier, trebuie sa detina trei caracteristici importante: „ Location, Location si iarasi Location”.
Aceasta structura indeplineste toate conditile mai sus mentionate, ceea ce o transforma intr-o activitate extrem de favorabila si profitabila, deoarece exista posibilitatea de a prelua structura impreuna cu un personal format si calificat in privinta administrarii cat si a pregatirii camerelor; imobilul se poate preda complet dotat si mobilat, cea ce permite fructificarea sumei investite inca din prima zi; imobilul detine o amplasare strategica si avantajoasa tipului de business; gradul de conservare al imobilului este optim, investitia fiind necesara doar in mici amenajari exterioare de clasica uzura; structura beneficiaza de un portofoliu existent de clienti cat si de parteneri privind canalele de promovare indoor/outdoor precum agentii de turism, website-uri specializate in turism, platforma Booking, Airbnb, etc.
Poate ca multi se vor intreba „Daca aceasta proprietate este cu adevarata asa profitabila... de ce se vinde? `` Intrebarea este fireasca, iar motivul este unul la fel de firesc si adevarat ! Actualul proprietar, este cetatea strain cu o varsta inaintata, motiv pentru care considera ca a sosit timpul sa predea stafeta. Pentru acest motiv suntem dispusi sa usuram intreaga procedura de achizitionare a imobilului, fiind elastici in negocieri si totodata disponibili in predarea afacerii unei persoane cu mult mai tanara, dornica de a se afirma in sectorul antreprenorial.
CARACTERISTICI SI DOTARI HOTEL BRASOV: Aparthotelul detine o suprafata totala construita de circa 900 mp, din care 672,60 mp utili si teren cladit si necladit circa 720 mp + drum de acces privat cu locuri de parcare si o bucatarie de vara ( neintabulata).
SITUATIE JURIDICA A IMOBILULUI APARTHOTEL :
Imobilul este inregistrat pe persoana juridica platitoare de TVA si este dezmembrat in 6 parti (top-uri/carti funciare) fapt ce poate favoriza vanzarea-cumpararea fie integrala fie partiala.
Se accepta vanzare in transe intre 6 si maxim 12 luni cu un avans minim de 50% sau cu schimb imobiliar+diferenta de pret. Daca se detin proprietati imobiliare in Italia, Austria, Germania, USA-Miami, suntem deschisi si la un schimb imobiliar +/- diferenta de pret.
Imobilul este liber de sarcini si detine urmatoarea tipologie de apartamentare:
Cartea funciara 1 detine:
- 1 birou amplasat la parterul imobilului cu sup. utila de 15 mp;
- 1 apartament situat la Parter inalt, structurat pe 3 nivele Parter inalt+ M1+M2 cu o sup. utila de 166 mp;
- 1 bar de zi, situat la parterul inalt, cu o sup. utila de 46 mp ;
- Doua garsoniere adiacente barului de zi, in sup. de 28 mp utili fiecare, alcatuite din chicineta, hol, baie, dormitor si terasa.
- 1 garaj acoperit in sup. de circa 20 mp si o filigorie in sup. de 20 mp .
Cartea funciara 2 detine:
- 1 apartament situat la Parter in sup. de 44,60 mp utili cu expunere frontala si vedere inspre centrul istoric,
Cartea funciara 3 detine:
- 1 apartament situat la Parter cu o sup. utila de 39 mp, cu expunere si vedere inspre curtea posterioara.
Cartea funciara 4 detine:
- 1 apartament amplasat la Parterul inalt cu expunere frontala catre centrul istoric in sup. de 45 mp utili + balcon mare.
- 1 apartament amplasat la Parterul inalt cu expunere dorsala inspre curtea interioara in sup de 69 mp utili, alcatuit din bucatarie, 2 dormitoare si baie.
Cartea funciara 5 detine:
- 1 apartament situat la etajul M1 structurat pe 2 nivele M1+M2, avand o sup. utila de 106 mp + terasa privata de circa 20 mp.
Cartea Funciara 6 detine:
-1 apartament situat la etajul M1 in suprafata de 46 mp alcatuit din bucatarie, dormitor, baie si balcon
AMPLASAREA SI STRUCTURA APARTAMENTELOR :
PARTER: 2 apartamente si un birou
PARTER INALT: 5 Apartamente si un bar de zi cu sala de mese si grup social
ETAJ M1: 2 Apartamente.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 246 metri
  • Staţie autobuz 330 metri
  • Staţie autobuz 410 metri
  • Staţie autobuz 430 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 2.3 kilometri
  • Gara Brașov 3.3 kilometri
Distribuie pe Facebook

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea locuinței

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR

Contactează utilizatorul

Hotel in Brasov zona Schei
Teknocasa Intermed Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 960543

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Hotel in Brasov zona Schei
Hoteluri/Pensiuni
580.000 eur
Brasov, Brasov Schei
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici