Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Vila 350 mp utili, teren 2950 Valea Doftanei-Tesila

305.000 eur
ID 3328619
Hoteluri/Pensiuni
Tesila, Prahova / Central
Zona Central
Suprafața utilă 350 m²
An finalizare construcție 2011
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 6
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
 Preț negociabil

Va oferim spre vanzare o superba vila pretabila atat ca locuinta de vacanta , dar si ca investitie tip pensiune, construita din caramida si lemn, imobil cu regim de inaltime D+P+1+M, in suprafata utila de 350 mp, utilizat in prezent ca si structura de primire turistica sub denumirea comerciala de Casa Doftana.
Constructia este realizata in anul 2011 si este in prezent in stare impecabila si intretinuta/ingrijita perfect, atat ca aspect cat si ca structura si finisaje interioare!.
Curtea este generoasa de 2950 mp, amenajata ca si spatiu verde,cu loc de joaca pentru copii, foisor cu gratar si o bucatarie de vara, garaj amenajat si cu masa de tenis si masa de biliard, leagan, topogan pt relaxare si distractie, spatii verzi frumos amenajate, etc.
Proprietatea este situata in Valea Doftanei, sat Tesilala, la altitudine, pe o zona de deal cu pozitionare perfecta si o vedere impresionanta catre natura.
Imobilul este compartimentat astfel:

PARTER:
1. Living ( incalzire in pardoseala)
2. Hol acces
3. Dormitor
4. Baie
5. Bucatarie utilata complet
6. Zona depozitare
7. Terasa

ETAJ:
3 camere cu bai proprii ( fiecare cu balcon)
Incalzirea este asigurata de un ansamblu automatizat , format dintr-o centrala termica pe gaz marca Ariston de 35 kw alimentata din 2 butelii de gaz cu rezervoare proprii de 140 litrii fiecare si o centrala de lemne Viadrus de 50 kw, precum si un boiler de 300 litri, si automatizarea aferenta asigurand o autonomie de minim 24 ore la momentul incalzirii, aceasta crescand pana la 72 ore dupa ce imobilul ajunge la temperatura dorita.

MANSARDA:
- mansarda tip open space, cu o suprafata de 75 mp, este practic poate cel mai frumos element al acestei frumoase vile, ea fiind construita din lemn Larice tratat special si tinut 5 ani la uscat, cu geamuri si suprafete vitrate generoase ce confera o lumina placuta si un aspect elegant, izolata cu vata de 20 cm si polistiren de 10 cm pentru o izolatie termica practic perfecta ce mentine o temperatura constanta ,placuta, cu podea dubla din lemn masiv, un loc pentru relaxare absolut splendid.

In curte exista loc de joaca frumos amenajat pt copii , leagan, topogan, foisor cu bucatarie de vara si gratar din caramida , garaj acoperit si amenajat cu masa de biliard si de tenis, parcare pentru 5-6 autoturisme si inca cel putin 4 in garajul acoperit din spate.
la subsol gasim camera tehnica cu toate echipamentele si o camara unde se depoziteaza alimentele pentru pastrare la rece!
Terasa exterioara este din lemn Larice , acoperita si frumos amenajata cu mese si scaune!
Spatii verzi impecabil amenajate, cu tuia plantati pe margine, totul intr-un peisaj feeric de exceptie si un oxigen pur care te face sa simti ca inspiri cu adevarat un aer curat!
Vila se vinde complet mobilata si utilata , cu toate dotarile si este perfect functionala .
Va asteptam cu drag in aceasta locatie montata superba!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici