Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Pensiune cu 13 camere Transilvania/Siebenbürgen

249.000 eur
ID 3315687
Hoteluri/Pensiuni
Nemsa, Sibiu / Central
Zona Central
Suprafața utilă 358 m²
An finalizare construcție 1935
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 13
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Oportunitate de investiție - Pensiune turistica mobilata si utilata cu clientela stabila in satul săsesc Nemșa, județul Sibiu!

Nemșa, localitate atestata documentar in anul 1359 si așezată într-o zona pitoreasca a Transilvaniei, la poalele Podișului Hârtibaciului, intre Colinele Transilvaniei, se afla la 70 km de Sibiu, 50 km de Sighișoara si 13 km de Mediaș precum si in apropierea mai bine-cunoscutelor localități săsești, Biertan sau Richiș. Accesul se face facil si de la aeroporturile din Sibiu, Targu Mures sau Cluj-Napoca, oferind astfel oportunitatea si oaspetilor care prefera sa calatoreasca cu avionul sa se bucure de aceasta oaza de liniste. 

Împrejurimile satului sunt străbătute de trasee de mountain bike care sunt conectate inclusiv cu renumitul traseu de drumeție Via Transilvanica.

Localizata in imediata vecinătate a bisericii fortificate Nemșa, Pensiunea Liana este o pensiune clasificata cu 3* si este listata pe booking.com si alte site-uri de profil. Proprietatea este in prezent funcțională avand un portofoliu de clienti permanenti, se vinde mobilata si dispune de toate facilitățile pentru continuarea business-ului. Imobilul reprezintă o construcție solida, cu ziduri de 60 cm, fiind renovata in anul 2006.

Pensiunea dispune de o curte generoasa, terasa, spațiu pentru grătar si oferă turiștilor următoarele spatii de cazare:

> 1 apartament cu 2 camere si baie

> 9 camere cu baie proprie

> 2 garsoniere

> 1 salon servire masa si bucătărie

La subsolul clădirii se afla o pivniță boltita de 60 mp, De asemenea, in cadrul imobilului funcționează un magazin alimentar si un laborator de patiserie.

Pensiunea este prevăzută cu sistem de supraveghere si de alarma iar încălzirea spatiilor se face cu centrala termica alimentata cu gaz.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici