Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Hotel / Pensiune cu 14 camere de vânzare

194.000 eur
ID 2961489
Hoteluri/Pensiuni
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Suprafața utilă 483 m²
An finalizare construcție 2009
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 14
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
 Preț negociabil

Daca iti doresti sa investesti , noi ti oferim o mare oportunitate !!!

O frumoasa cladire situata in centrul Comunei Vladimirescu la doar 5km de Arad , cu suprafata utila de 483 mp pe un teren total de 689 mp poate fi a ta !

Fie ca iti doresti o pensiune, o clinica medicala sau veterinara , un centru de infrumusetare , o gradinita sau un sediu de firma si / sau birouri , acest imobil stucturat pe 4 nivele este IDEAL !!!

Cladirea este pe piloni de beton armat premium , ceea ce permite modificarea si reconfigurarea dupa preferinte
Este in stadiul de constructie la rosu pentru primele 3nivele , iar mansarda este finisata la gri si are instalatia electrica.
Zidurile sunt din caramida Porotherm cu grosimea de 38cm .
Fiecare nivel are spatii generoase si bine gandite din punct de vedere a functionalitatii , avand si acces separat din exteriorul cladirii .
Frontul stradal este de 26 ml , avand 3 intrari stradale . Gardul este din caramida cu stalpi din beton , iar la strada este din metal

Dispune de toate utilitatile : apa, canalizare, curent trifazic si gaz , este structurat astfel:

-demisol --suprafata de 162 mp utili poate fi compartimentata dupa necesitati , deoarece are 3 intrari separate cu acces pe scari si acces in rampa
- parterul are suprafata de 108 mp utili , are 4 bai, 4 camere generoase cu suprafata vitrata mare si fiecare cu iesire la terasa
- nivelul 1 este de 162 mp , are deasemenea are tot 4 bai, 4 camere generoase cu suprafata vitrata mare si fiecare cu iesire la terasa
-mansarda cu terasa in partea din fata si din spate , are suprafata de 105 mp. 2 camere , 2 bai , este finisata cu incalzire in pardoseala, geamuri si usi de calitate premium Salamander Bluevolution 92 mm, cu sticla tripan de 52 mm cu 4ANT +F4+Lowe , feronerie ROTO XN . cablul electric, de internet si cablul TV sunt trase prin pereti care sunt tencuiti si gletuiti .
Imobilul are pod de beton, izolat cu spuma poliuretanica si lemn.
In curtea interioara pot fi amenajate 8 locuri de parcare , iar la strada exista posibilitatea parcarii frontul stradal fiind de 26 ml .
pozitionarea acestui imobil , pe o strada linistita, lata , fara probleme de parcare , si in apropierea terenului de sport , ofera viitorilor proprietari multiple posibilitati de investitii !
Alege sa fi tu viitorul proprietar !
Apeleaza cu incredere la noi, te vom ajuta pe tot parcursul procesului de vanzare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Glogovăț 2.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici