Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Hotel / Pensiune la doar 500m de mănăstirea Voroneț

1.500.000 eur
ID 3081243
Hoteluri/Pensiuni
Voronet, Suceava / Central
Zona Central
Suprafața utilă 1400 m²
An finalizare construcție 2018
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 16
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 10-20

Oferta noastră este situată în frumoasa zonă Bucovina, mai exact în localitatea Voroneț, la doar 500 m de Mănăstirea Voroneț, un complex monahal medieval inclus în patrimoniul UNESCO din România.
Pensiunea se află într-un minunat cadru natural, înconjurată de liniște, fiind contruită pe o parcelă de 1021 mp cu un regim de înaltime D+P+1E+2M și o suprafață utilă generoasă de 1460 mp.
La parter sunt două spații comerciale și două grupuri sanitare în suprafață totală de 278 mp, la etajul unu sunt trei apartamente cu un dormitor, living, bucătărie și grup sanitar, apoi patru camere distincte amenajate pentru închiriere plus hol de acces și camera tehnică, la etajul doi, mansardabil, sunt trei apartamente cu un dormitor, living, bucătărie, grup sanitar, terasă, și o cameră separată cu grup sanitar și terasă. Podul este amenajat ca zonă de zi, cu loc de joacă pentru copii si spații de relaxare. La demisol sunt garaje și zone de depozitare, dar si un grup sanitar extern.
Suprafețele mari vitrate din zona de zi, oferă multă lumină naturală spațiului interior și permit ca două medii, cel interior și cel exterior să comunice perfect. Mobilierul minimalist, în culori calde, oferă confort și personalitate pensiunii. Interiorul este amenajat în stil modern, dar încorporează și elemente de factură rustică specifice zonei.

Bucovina este în continuă dezvoltare, cu obiective turistice de neegalat în țară si nu numai, deci o oportunitate de afacere foarte bună pentru viitorul proprietar al acestei pensiuni.

Indicatorii de performanţă energetică ale imobilului sunt:
- Clasă energetică: B
- Consumul anual total specific de energie primară: 208,93 kWh/m2an
- Indicele de emisii echivalent CO2 anual: 67,49 kgCO2/m2an
- Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an

Contactați-mă astăzi pentru a programa o vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gura Humorului Oraș 3.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici