Vânzare

5+ camere | 330 m²

Imobil afacere regim hotelier strada Ocnei

Sibiu / Sibiu

319.900 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 330 m²

Suprafață teren 538 m²

An finalizare construcție 2010

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 9

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

COMISION  0 % !!!
Investiție de succes în centrul Sibiului !

Oportunitatea unei afaceri foarte bune cu recuperarea in termen scurt a investitiei  prin inchiriere in regim hotelier sau transformare in pensiune, aici functionand o perioada pensiunea Cocosul Rosu.
Constructia a fost realizata in anul 2010 ,an in care a fost extinsa si complet reabilitata o constructie mai veche.
 Proprietatea constă intr-o cladire spațioasă de 330 mp utili, situată pe strada Ocnei,la numarul 19, în  centrul istoric al Sibiului,zona plina de istorie si vitalitate culturala, in imediata apropiere a tuturor obiectivelor de interes turistic si cultural  ale orasului.
Dispune de 6 camere, fiecare dotată cu baie și chicinetă proprie.și un apartament generos de 150 mp,format din 2 bai,living si 3 dormitoare cu o panoramă superbă asupra orașului vechi. 
In plus, există posibilitatea amenajării a încă 2 camere la parterul cladirii,se pot obtine astfel 8 camere fiecare cu baie si chicineta proprie, apartamentul de asemenea poate fi foarte usor impartit in doua unitati de cazare separate,toate acestea fac ca achizitia acestui imobil sa fie o foarte buna investitie cu o excelenta perioada de amortizare de 6-8 ani si cu un randament anual de exceptie!!!

Constructia se afla intr-o curte comuna cu inca 3 vecini,aceasta se afla in partea din spate a curtii,nu are pereti comuni cu imobilul vecinilor.

Nu ratați ocazia de a investi într-un proiect imobiliar de succes într-una dintre cele mai frumoase și dinamice destinații turistice din România! 
Contactați-ne pentru mai multe detalii,pentru a programa o vizionare și pentru a  realiza o Investiție de succes în centrul Sibiului! 

Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit si asigurarea locuintei pana la incheierea tranzactiei. 
Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator. 

Informatii si vizionari 0757100277

OFERIM COMISION AGENTILOR COLABORATORI !!!

Id intern: P129823

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ilie Popa

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare