Vânzare

2 camere | 52 m²

Imobil Boutique | Apart 2 Camere + Terasa + Parcare | Prel G

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

75.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 52 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2016

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare:
Reprezentare Exclusiva - 0% Comision
Str. Ciresar Nr 8 - Prelungirea Ghencea

Loc Parcare Inclus In Pret  - Apartamentul se vinde Complet Mobiliat si Utilat


La 12 minute de Statia de Metrou "Valea Ialomitei", in cadrul zonei rezidentiale "Cartierul Latin", apartament 2 camere decomandat complet mobilat si utilat + loc parcare.
Apartamentul este situat pe Str. Ciresar la 2 minute de Prelungirea Ghencea, in cadrul unei zonei complet rezidentiale cu nivel scazut de inaltime, vecinatatea fiind predominata de casa - vile.

Proprietatea dispune de o suprafata totala de 57 MP din care 4.6 mp in zona balconului deschis. Balconul cat si apartamentul beneficiaza de o orientare SUD - VESTICA, acest detaliu oferind lumina naturala mult dorita din 
proprietate.Imobilul a fost finalizat in anul 2016, in cadrul unei proiect boutique de blocuri - case - vile, dispus pe mai multe laturi - zone ale Strazii Ciresar cu facilitati comerciale si acces rapid catre vecinatatea zonala.

Detalii Zonale:
Prelungirea Ghencea, respectiv "Cartierul Latin" sunt o extindere a zonei - cartierului mult cunoscut al Sectorului 6, Drumul Taberei. Zona Drumul Taberei este localizată în partea de vest a Capitalei, pe raza Sectorului 6. Aceasta are un aspect “aerisit”, grație spațiilor verzi destul de generoase dintre blocuri și a celor două parcuri la care au acces locuitorii.
Drumul Taberei este, totodată, o zonă potrivită pentru cei care vor să se bucure de liniște atunci când sunt acasă, având în vedere că potrivit studiilor întocmite de către autorități aici nivelul zgomotului este, în medie, unul dintre cele mai reduse din oraș.
Dacă te vei muta în această parte a Bucureștiului, te vei bucura de numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. În plus, în zonă există mai multe unități de învățământ potrivite pentru copiii tăi. Un avantaj suplimentar îl reprezintă și faptul că Drumul Taberei se află pe traseul Magistralei 5 de metrou, deci ajungi în centru în doar câteva minute.
___________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P7791

Locație

Despre zona "Valea Oltului"

păreri exprimate de 10 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

8.4

Sănătate 8.3

Siguranță 8.5

Calitate aer 8.3

Curățenie 8.8

Zone verzi 8.3

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.6

Cultură 6.8

Educație 8.3

Sport 7.8

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

8.0

Nivel de trai 8.3

Magazine 7.8

Localuri 7.8

Parcări 7.0

Zgomot 9.0

Transport în comun

Transport în comun

7.1

Autobuz 8.5

Tramvai 7.1

Metrou 5.7

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cosmin Vasilache

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare