Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Imobil in satul sasesc UNESCO Valea Viilor, Sibiu - diver...

119.000 eur
ID 3464949
Case - Vile | 790 m² | 5+ camere
Valea Viilor, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 790 m²
Suprafață teren 1615 m²
An finalizare construcție 2005
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire

Imobilul pe care vi-l prezentam este situat in satul săsesc Valea Viilor (50 km fata de Sibiu), asezat intr-un cadru natural splendid, specific peisajelor rurale transilvănene, cu coline pitorești în care natura și tradițiile locale se întâlnesc într-o simfonie a frumuseții și liniștii.
Frumusețea satului a fost recunoscuta la nivel național in anul 2012 cand Valea Viilor a fost inclusă în Ghidul oficial „Cele mai frumoase sate din Româniaˮ realizat de Asociaţia cu acelaşi nume. Istoria bogata si tumultoasă a localității au facut ca, în anul 1999, biserica fortificata (edificiu care dateaza din secolul XV-XVI) și întregul sit rural sa fie incluse în lista patrimoniului mondial UNESCO.
Avand in vedere locatia si particularitatile imobilului, acesta poate fi transformat cu usurinta intr-un spatiu care poate avea diverse destinatii cum ar fi locatie pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, programe de dezvoltare personală și profesională sau un centru de recreere si relaxare.
Imobilul este compus din parter si mansarda in suprafata totala de aprox. 900 mp construiti si teren in suprafata totala de 1650 mp.
Parterul clădirii este format dintr-un spatiu de acces generos, pozitionat pe mijlocul cladirii, doua scari de acces pentru etaj, 2 bucatarii dintre care una dotata cu aparatura specifica, sala de mese generoasa si un living, 3 dormitoare dintre care unul poate fi lolosit ca sala de mese sau sala de sedinte/intruniri, 2 grupuri sociale si camera tehnica.
Holurile de acces atat la parter cat si la etaj asigura un bun acces la toate incaperile cladirii.
Mansarda este formata din 10 dormitoare, un grup sanitar mare care sa deserveasca toate cele 10 dormitoare si o spalatorie.
Ca dotari, imobilul dispune de încălzire centrala proprie pe gaz , curent electric, apa din fântână proprie si fosa septica, geamuri termopan iar acoperișul a fost renvovat recent in totalitate.
Localitatea Valea Viilor este situata într-o zona bogata din punct de vedere istoric si cultural, la 50 km fata de Sibiu si Sighisoara, accesul fiind facil, pe sosea asfaltata.
Potențialul turistic este ușor de evidențiat datorita interesului pe care il acorda turiștii cetăților si bisericilor fortificate precum si a monumentelor istorice.

Solicită vizionarea proprietății

Imobil in satul sasesc UNESCO Valea Viilor, Sibiu - diver...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Imobil in satul sasesc UNESCO Valea Viilor, Sibiu - diver...
Rares Mitrache Consultant imobiliar Remax One
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3464949
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici