Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Beatrice Istrate
Companie
Vânzare Casă - Vilă 14 camere, Central

In inima muntelui! pensiune in Moroeni - Jud Dambovita

380.000 eur
ID 3471591
Case - Vile | 760 m² | 14 camere
Moroeni, Dambovita / Central
Zona Central
Număr camere 14
Suprafața utilă 760 m²
Suprafață teren 4000 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Bună
Număr Băi 13
Mobilat/Utilat Complet
Utilități Curent,    Apă,    Gaz

Daca te afli in categoria persoanelor care doresc sa dezvolte o noua afacere cu experienta in domeniul turismului sau doresti sa iti extinzi business-ul tau existent si sa il dezvolti, atunci ai gasit proprietatea potrivita.

Beatrice Istrate, in calitate de reprezentant al agentiei Imad Imobiliare va propun spre achizitie o frumoasa pensiune situata in extremitatea nordica a judetului, cuprinzand zona montana inalta, inclusiv o buna parte din Parcul Natural Bucegi din Muntii Bucegi. Pe teritoriul comunei Moroeni se afla lacul Bolboci si izvoarele Ialomitei cu Pestera Ialomitei, iar la limita cu judetul Prahova se afla Varful Omu, cel mai inalt punct al Bucegilor si al judetului Dambovita, precum si varful Babele.

Pensiunea prezentata se desfasoara pe o suprafata aproximativa de 780 mp si este structurata pe 3 nivele:

- parter: sala de mese (45-50 persoane) - sala biliard - dormitor - bucatarie - camera tehnica - debara - 2 bai - terasa - 2 beciuri

- etaj: 8 dormitoare - 8 bai - hol - 2 balcoane

- mansarda: 3 dormitoare - 3 bai - 1 balcon

Frumoasa noastra proprietate a fost complet renovata icirc;ntre anii 2021-2022 si a beneficiat de multiple imbunatatiri pentru a crea confortul necesar pentru cei ce ii pasesc pragul, printre acestea enumeram urmatoarele:

- tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan;

- tamplarie interioara din lemn;

- pardoseala este compusa din gresie si parchet laminat laminat;

- izolatie termica exterioara;

- incalzirea este asigurata de 3 centrale termice (calorifere);

- puffer de 500 l.

Terenul aferent cladirii are suprafata de 4000 mp, acesta ofera zona de gratar, de gatit la ceaun si protap, zona de leagan, spatii verzi si priveliste catre munti.

Utilitati: apa, gaze, curent, fosa septica.

Dotari: TV in fiecare camera, linie unic design interior pt bucatarie, frigider, cuptor electric, aragaz, cuptor cu microunde, lenjerii de pat, pilote, prosoape.

Parcare masini: interioara si exterioara.

Nota: Recomandam spre achizitie aceasta proprietate deoarece nu este doar un loc de cazare, ci este spatiul in care va puteti reintalni cu natura si linistea necesara pentru a va putea incarca cu energie pozitiva. Asadar, iti poti cumpara o pensiune complet mobilata si utilata, gata pregatita pentru a-si primi oaspetii.

Beatrice Istrate, agent imobiliar voi fi alaturi de tine pe tot parcursul procesului de achizitie si iti voi oferi tot suportul necesar pe parcursul procesului de achizitie. Te invit la vizionare pentru a te convinge ca aceasta proprietate este cu adevarat demna pentru dorintele tale.

Pretul de vanzare al proprietatii prezentate este de 380 000 euro, negociabil si comision 0% pentru cumparator.

Vizionarile se pot programa la nr de telefon - 0729 357570



Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici