Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Birouri Victoriei Titulescu metrou | 310 - 1145 mp
Birouri | 310 m²
10 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Victoriei
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Spatiu de birouri premium Victoriei Buzesti | 300 350 750 mp
Birouri | 300 m²
17 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Victoriei
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Spatiu birouri Buzesti metrou Victoriei birouri 450 mp
Birouri | 450 m²
5.850 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Victoriei
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Buzesti metrou victoriei birouri clasa a 310 mp terasa 120mp
Birouri | 310 m²
4.630 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Victoriei
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Închiriere

Inchiriere birou clasa A ,Victoriei, Titulescu

10 eur
ID 664273
Birouri | 1145 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Victoriei
Zona

Victoriei

Suprafața utilă

1145 m²

 Preț negociabil
 Nu include TVA

Gematex Business Center este situat la numai 700m de Metrou Pta Victoriei, pe Str Scarlatescu, intre Sos N. Titulescu si Bld. Banu Manta.
Ansamblul cuprinde două clădiri de birouri, Gematex 1 și Gematex 2. Disponibil spre inchiriere sunt doar etajele 2,3,4 si 5 din cladirea Gematex 2 finalizata in 2009.
Afișând o dinamică neliniară grandioasă și elegantă, cladirea este construita și dotata cu soluții tehnice și tehnologice avansate. Aceasta cladire creaza o imagine de brand, oferind în același timp funcționalitate și confort în exploatare la cel mai înalt nivel.
Iată câteva date tehnice relevante care descriu imaginea unui set modern și funcțional care intenționează să fie un model pentru dezvoltarea zonei pe coordonatele unui oraș urban contemporan:
- 1145 mp utili total cu tot cu terase
- Peste 10 metri patrati Zona de birouri / utilizator
- 10 locuri de parcare disponibile in doua subsoluri accesibile cu liftul - Conformitate cu standardele internationale de fiabilitate structurala, fiabilitate si siguranta la foc, acces persoane cu dezabilitati, acces controlat
- incazire Centralizata , racire si ventilatie, asigurand confortul necesar in toate anotimpurile
- Rețeaua de voce - date conform normelor europene în vigoare
- Spații comune interioare și exterioare amenajate la același nivel ca și restul clădiri
- Posibilități de a crea un mediu de lucru personalizat în funcție de cerințele utilizatorilor - Stațiile de lucru beneficiază pe deplin de iluminatul natural
Pasiunea pentru muncă bine făcută și atenția la detalii sunt foarte importante pentru rezolvarea finisajelor de calitate și a designului interior.
Folosirea finisajelor de calitate oferă durabilitate și întreținere ușoară. Podelele din granit , balustradele din oțel inoxidabil folosite în ambele clădiri dau unitate de stil și continuitate spațială.
Zidurile cortinei Schuco oferă atât o iluminare naturală bună, cât și o vedere frumoasă spre exterior, dar și proprietăți izolabile și izolate fonic.
DESCRIERE FUNCTIONALA
Cladirea este in aliniere cu strada Scarlatescu, unde aveti acces la parter, receptie . Mișcarea verticala se realizeaza prin trei scari verticale din granit elegant si doua lifturi panoramice amplasate la fatada principala, care ofera o priveliste superba spre Piata Victoriei si cartierul vecin. Subsolul este destinat spațiilor tehnice ,de depozitare si spatiilor de parcare.
Etajul 2 si 3 are cate un spatiu open space de 236 mp, in total 316mp ce se poate compartimenta in functie de nevoi, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, bucatarie doar etaj 2.
Etajul 4 are un spatiu open space, compartimentabil de 196mp, baie, 2 terase, in total 316 mp.
STRUCTURA este din rame, diafragme si pardoseli din beton; Subsolul este o cutie rigidă de beton cu fundație de bandă. Închiderea este în formă de terasă traficabilă.
FACADELE PRINCIPALE Cu geometrie și dinamică îndrăzneață, este îmbrăcată în peretele cortinei Schuco, cu ferestre de sticlă reflectorizante și profiluri anodizate de culoare aurie, care dau o clădire deosebit de stabilă. Inchiderea perimetrului este realizata din cărămidă cu polistiren de 6 cm eficient termic.
PARTIURI INTERIOARE
Sunt zidărie de 15 cm din cărămidă și plăci de ipsos.

FINISAJELE ȘI DESIGNUL INTERIOR
Sunt elegante , creând o ambianță de lux și bun gust, rămânând în nota sobră a unei clădiri de birouri:
- Pardoseala de granit lustruit în zonele de intrare si recepție. Birourile au mochetă, un confort termic bun, iar băile și bucătăria au ceramică într-un design modern. Scara este îmbrăcată în granit și este îmbogățită cu o balustradă de oțel . Peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila, solutie simpla si igienica care ofera o intretinere usoara.
FACILITATI
Asigura funcția optimă și confortul la cel mai înalt nivel de calitate: aer condiționat și ventilație centrală, încălzire centrală, rețea de energie electrică și date voce, standarde sanitare actuale.

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Roma 227 metri
  • Calea Dorobanților 322 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara de Nord 1.9 kilometri
  • Gara Basarab 2.2 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Ștefan cel Mare 695 metri
  • Metrorex Piața Victoriei 1 706 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici