Închiriere

3 camere | 88 m²

Inchiriere Casa 3 camere + curte generoasa 500 mp

Arges / Mosoaia

560 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 88 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2009

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Gaz

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Oferim spre inchiriere o casa moderna si confortabila, situata in satul Smeura, comuna Mosoaia, la doar 1,5 km de Lidl Trivale, ceea ce faciliteaza accesul la cumparaturi si alte servicii esentiale. Statia de transport in comun se afla la doar 50 de metri de casa, oferind legaturi convenabile catre oras, linie de transport public M10 Pitesti-Mosoaia.
 Aceasta proprietate pe un singur nivel este ideala pentru cei care cauta un loc linistit, cu acces facil la facilitatii urbane, dispune de 2 dormitoare, o baie complet utilata, un hol generos, un living spatios si o bucatarie cu acces direct la o terasa perfecta pentru momente de relaxare in aer liber. Podul casei ofera spatiu suplimentar pentru depozitare. Dispune teren de 500 mp ideal pentru pentru activitatii in aer liber. Nu se accepta animale de companie.
O locuinta calda si primitoare care merita vazuta si descoperita pas cu pas. Se inchiriaza mobilata si utilata, doar pe termen lung cu contract de inchiriere inregistrat la ANAF.  Mai multe fotografii in privat, la cerere va punem oferi si un video cu casa.  Si cum noi credem ca cea mai buna descriere este cea la fata locului, va invitam cu drag la vizionare! Totul cu comision 0% pentru chirias. 
Id intern: P5817

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alina BALAN

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare