Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
1.050 eur Casa 6 camere de inchiriat Allegria Residence
5+ camere  •  220 m²  •  2015
Popesti Leordeni, IF, Sud-Est
ieri, 03:24
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Hepenetion
Proprietar
Închiriere Casă - Vilă 5+ camere, Sud-Est

Inchriere vila noua - lux Bran, Brasov

301 eur
ID 3590104
Case - Vile | 245 m² | 5+ camere
Bran, Brasov / Sud-Est
Zona Sud-Est
Număr camere 5+
Suprafața utilă 245 m²
Suprafață teren 900 m²
An finalizare construcție 2024

DESCRIERE
Situata intr-un tinut in care vestigiile istoriei medievale se impletesc cu peisaje deosebite, cu un acces usor din DN73, la 3km de Castelul Bran, Casa Bran Bradul inalt -vintige va ofera conditii deosebite de cazare cat si de petrecere alaturi de prietenii dv.
Activitati : trasee montane la circa 500 m se intra pe traseu marcat refugiul tiganesti- vf. Omu ... Cabana Malaesti , partia de chi Zanoaga , cascada moara dracului
drumetii pe drumuri forestiere , pimbare cu bicicleta MTB , masina off road , ATV , buggi
Va punem la dispozitie spatii generoase pentru organizarea de intalniri, petreceri,relaxare. Exista un loc ideal pentru a te deconecta de rutina de zi cu zi si de a te incarca cu energie pozitiva , loc de luat mesa tip crama fiind si sala de jocuri, bucatarie utilata(consumabilele vor fi aduse de turisti-detergent vase, bureti, prosoape hartie), curte interioara cu foisoar suspendat inchis si gratar, astfel incat cei dornici de odihna sa nu fie deranjati de zgomotul prietenilor care doresc sa se distreze!
Va asiguram confortul dorit de cazare in camere duble, triple, toate dotate cu Tv-plasma, baie pe fiecare etaj, minibar(in cam. duble de lux), fara aer conditionat.Asiguram cele necesare utilizarii gratarului(lemne subtiri, fara carbuni ) si NU permitem foc de tabara in curte. ( decat cand este facut de catre proprietar cu stricta supraveghere a tuturor celor prezenti )
La parterul casei gasiti terasa , generoasa cu o priveliste superba asupta muntilor Bucegi si Piatra Craiului .
Primul restaurant se afla la 1500m de casa de vacanta (rest. compex Vila Bran ), pizzerie Bella Italia(2000m), Restaurant Popasul Drumetului.
Cazarea se face dupa ora 14 pana in ora 18,in afara intervalului sunati sa anuntati, iar eliberarea camerelor pana in ora 12.
Rezervarile ferme se fac numai pe baza de avans, NU asiguram altfel locurile decat in limita disponibilitatilor in ziua respectiva. Solicitati coordonatele bancare.
Pentru doritorii de distractie va informam ca muzica si galagia afara sunt permise pana la ora 22. Dupa aceasta ora va puteti distra in voie, doar in interior in limitele bunului simt. Incalcarea regulamentului va fi sanctionata de organele legii. Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelorde liniste, de curatenie si depozitare a deseurilor se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse(produs plus manopera) Aceste norme se aplica tuturor turistilor care le accepta prin insusi faptul cazarii in Casa de vacanta . Pentru ca eforturile noastre de a va asigura conditii bune de cazare, confort, intimitate (in zonele comune exista sistem de supraveghere) sa fie pastrate ,va rugam sa tratati cu grija dotarile si ambianta locatiei . Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastra.
SE INCHIRIAZA PENTRU MINIM 2 ZILE PE TIMP DE IARNA ,20000 RON PT O SINGURA ZI SANBATA SI 3000 PT SF DE SAPTAMANA 2 ZILE SAU 40000 PT VINERI ,SANBATA SI DUMINICA

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici