Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 3204 m²

Intravilan 3,204mp Baicoi / Ideal casa vacanta / Privelis...

23.000 eur
ID 3198398
Terenuri | 3204 m²
Baicoi, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 3204 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 3 m

Va propunem spre cumparare un teren intravilan, de 3204 mp, in Baicoi, situat ideal pentru o casa de vacanta in zona Dambu, cu priveliste deosebita si foarte aproape de bine-cunoscutele Bai Valea Stelii. Terenul este incadrat ca si intravilan, odata cu achizitia lui veti beneficia si de 1/2 cota din drumul de servitute (marcat cu albastru in imagine). Latimea drumului este de 3.30 m.

Curent, apa si gaz se gasesc la cca 120m, partea cu asfalt a Strazii Narciselor. Orientarea terenului este Nord-Vest, in prezent este cuprins de vegetatie, in trecut intreaga zona a fost una de livezi.

Informatii din Informativ de Urbanism 2023: POT 40%, CUT 1,6 regim inaltime maxim P+2+M

Va asteptam la o vizita!

(ENGLISH)

We offer for purchase an inner-city plot of 3204 square meters in Baicoi, ideally located in the Dambu ​​area and very close to the well-known Bai Valea Stelii. The land is classified as intra-village, with its purchase you will also benefit from 1/2 share of the easement road (marked in blue in the image). The width of the road is 3.30 m.

Electricity, water and gas can be found approx. 120m away, on the asphalt side of Narciselor Street. The orientation of the land is North-West, currently it is surrounded by vegetation, in the past the whole area was one of orchards.

We are waiting for a visit!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici