Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 197 m²

Intravilan | Teren De Colt 197MP - Deschidere 18ML | Pipera

98.000 eur
ID 3556783
Terenuri | 197 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Suprafață teren 197 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 18 m
Comision cumpărător 3%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Florin Marin ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

La 2 minute de Bld Iancu Nicolae - Pipera, teren de colt in suprafata de 197MP cu o deschidere dubla de 18ML respectiv 11ML.
Terenul beneficiaza de utilitatile prezente si racordate (APA - GAZ - ELECTRICITATE) cat si drum complet asflatat si iluminate

Proprietate este situat in cadrul unei zone comple rezidentiale cu regim scazit de inaltime P+2R, avand o vecinatate predominata de case - vile, acest detaliu oferind comfort rezidential pentru care zona Pipera - Iancu Nicoale este renumita.

Zona de Nord-Pipera genereaza interes major in privinta proprietatilor rezidentiale atat in prezent cat si in anii ce vor urma, motiv pentru care selectarea unei zone de resedinta in cadrul Orasului Pipera este o decizie foarte importanta.
Terenul este situat in imediata vecinatate a BLD. Iancu Nicolae si Iancu de Hunedoara, cu acces catre Padurea Baneasa, departe de poluarea și zgomotul orașului, dar cu acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane
In imediata vecinătate a proprietatii regasim multimple facilități pentru o viață armonioasă: școli și grădinițe cu prestigiu (Școala Americană, Cambridge, Școala Mark Twain ȘI Olga Gudynn), dar și shopping-centers (Jolie Ville Mall, Strip Mall sau Băneasa Shopping City), centre commerciale (Lidl şi Mega Image) și mijloace de transport în comun pentru independența juniorilor tăi.


Detalii Tehnice:
Suprafata Teren - 197MP
Deschidere Dubla - 18ML x 11ML
*Certificat de Urbanism in lucru pentru emitere.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P5725

Solicită vizionarea proprietății

Intravilan | Teren De Colt 197MP - Deschidere 18ML | Pipera

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Intravilan | Teren De Colt 197MP - Deschidere 18ML | Pipera
Florin Marin Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3556783
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici