Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Luciana
Proprietar
Vânzare Teren, 1401 m²

INVESTITIE-teren intravilan Sabareni 1401mp

28.000 eur
ID 3616726
Terenuri | 1401 m²
Sabareni, Giurgiu / Sud-Est
Zona Sud-Est
Suprafață teren 1401 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan

Direct propietar, NU COLABOREZ CU AGENTII
Desenul de pe imaginea satelit este aproximativ.

Cautaţi locul perfect pentru a vă construi căminul de vis sau pentru a investi în viitor? Ocazia pe care o aveţi acum este unică! Vă ofer posibilitatea de a deveni proprietarul exclusiv al unui teren intravilan în Sabareni, cu o suprafaţă generoasă de 1401 metri pătraţi şi o deschidere la stradă de 14.89 metri pătraţi.

Caracteristici cheie:

1.Suprafaţă generoasă: Terenul oferă spaţiu suficient pentru a vă materializa proiectele şi visurile, cu 1401 mp la dispoziţie.

2. Deschidere la stradă: Cu o deschidere de 14.89 mp la stradă, accesul este facil şi comod.

3.Utilităţi disponibile: Beneficiezi de acces la utilităţi esenţiale precum gaz şi curent electric, situate la limita proprietăţii, la nivelul şoselei.

4.Privelişte şi intimitate: Încadrat de peisaje încântătoare şi liniştea naturii, terenul oferă o oază de relaxare şi intimitate.

5.Potenţial de creştere valorică: Situat într-o zonă în curs de dezvoltare, cu acces rapid la zonele cheie şi la noua autostradă de centură A0, terenul reprezintă o investiţie cu potenţial de creştere valorică semnificativă.

Sabareni este cunoscut pentru aerul său curat şi frumuseţea sa naturală, fiind locul ideal pentru a construi căminul pe care îl merită familia mea.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici