Vânzare

5+ camere | 239 m²

Locuinta P+E, langa manastirea Ghighiu, situata la 5 km de P

Prahova / Ghighiu

109.999 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 239 m²

Suprafață teren 1200 m²

An finalizare construcție 2011

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 1

Număr Băi 4

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Agentia imobiliara Allimob va prezinta spre vanzare  o locuinta cu regim inaltime P+E, desfasurata pe o suprafata de 340 mp. Amplasata intr-un cartier de vile, langa Manastirea Ghighiu, situata la 5 km de Ploiesti.  Construita in anul 2011, locuinta este receptionata, are taxele si impozitele platite la zi si este asigurata. Casa are fundatie din beton, elevatie de 50 cm, pereti exteriori si decorativi din caramida Porotherm de 25cm, placa de beton cu centura intre parter si mansarda si invelitoare de tip Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan tip Nevada. 
Compartimentata astfel: parter dispus cu sufragerie cu dinning, birou, dormitor cu baie matrimoniala,  bucatarie, hol si baie de serviciu, iar la etaj: dormitor cu dressing balcon, dormitor,  hol si balcon, baie de serviciu, camera de studiu, dormitor matrimonial cu baie si dressing plus terasa proprie de 19 mp.  Imobilul este conectat la bransamentul electric, la reteaua de canalizare si apa, iar la interior sunt trase racordurile pentru obiectele sanitare. 
Amplasata pe un teren drept in suprafata de 1200 mp. In spatele casei este un teren extravilan in suprafata de 4578 mp, cu posibilitate de trecere in teren intravilan. Suprafata este imprejmuita, dispune de proiect de imprejmuire si garaj.
Pretul este 109999 euro. 

  
Id intern: P2877

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ciurila Adriana

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare