Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Parcul Cismigiu camera vila cu toate utilitatile
Case - Vile | 18 m² | 5+ camere
112 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Cismigiu
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Vila de inchiriat langa parcul Cismigiu
Case - Vile | 300 m² | 5+ camere
3.500 eur
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Cismigiu
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Închiriere

Casa Mansarda tip duplex, design creativ, cismigiu 5+camere

1.400 eur
ID 688415
Case - Vile | 212 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Cismigiu
Zona

Cismigiu

Număr camere

5+

Suprafața utilă

212 m²

Suprafață teren
160 m²
An finalizare construcție
1940
Stare proprietate
Renovată

Sunteti in cautarea unui spatiu creativ, luminos si in acelasi timp sa va insufle caldura si atmosfera unui camin? Va invitam sa vizionati aceasta mansarda nou renovata, situata in zona Berzei / Stirbei Voda – Cismigiu, pe strada Berzei Nr 20, ideala pentru inchiriere atat pentru biroul unei firme care se respecta sau scop comercial-atelier-showroom, cat si in scop rezidential (pentru locuit intr-un spatiu modern).

Locatie

Spatiul este ideal localizat, avand acces rapid la arterele principale ale orasului cat si la mijloacele de transport in comun. Este situat aproape de parcurile Izvor si Cismigiu, dar si de Calea Stirbei Voda, pe strada Berzei Nr 20. In 7 minute ajungeti cu masina la Universitate, Piata Romana, Gara de Nord sau Piata Victoriei. In 10 minute de mers pe jos ajungeti la statia de metrou Izvor.

Spatiu si suprafata

Mansarda ocupa ultimul etaj al unei vile istorice, avand o suprafata totala (utila) de 152mp, carora li se adauga o supraetajare de aproximativ 60mp (fostul pod), accesibil cu o scara interioara. Intreaga proprietate este foarte spatioasa si luminoasa, a fost renovata recent impreuna cu un designer, si este ideala atat ca birou pentru o firma care se respecta, cat si ca resedinta.

Primul nivel include o zona centrala tip open space si trei camere separate. Exista posibilitatea delimitarii celui de-al patrulea dormitor / birou, daca va fi solicitat. Mai include, de asemenea, si doua bai renovate recent (o baie mare cu cabina de dus si o baie mica doar cu lavoar), precum si o chicineta deschisa cu mobilier realizat la comanda. Chicineta este dotata cu frigider retro – Gorenje Old Time, albastru, cuptor cu microunde si reda atmosfera unei cafenele. Mobilierul a fost gandit de un designer si realizat la comanda din materiale de buna calitate. Cele doua bai au accente de culoare si elemente de design, finisaje de lux, inclusiv lavoar si vas de toaleta Villeroy & Boch.

Accesul la cel de-al doilea nivel se face pe o scara interioara, cu design contemporan. Spatiul de sus are o zona deschisa, perfecta pentru spatiu de lucru, biblioteca, relaxing-room sau sala de sport. Exista si o camera separata, unde poate fi amenajat un birou.

Pentru companii, poate acomoda optim pana la 15 - 20 de persoane. Pentru familii poate acomoda lejer o familie cu 3 copii si cu bunici.

Mansarda a trecut prin mai multe serii de renovari, cea mai recenta renovare completa incheindu-se in luna Mai 2017.

Design creativ & industrial

Spatiul se delimiteaza clar de orice spatiu de birou standardizat dintr-o cladire office, avand accente de design industrial care ii confera un caracter aparte. Peretele din caramida aplicata si barnele din lemn natur ii contureaza senzatia de spatiu cald si primitor. Toate finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Lumina naturala este folosita la maximum, datorita ferestrelor tip Velux.

Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie Ariston, iar clima este asigurata prin doua aparate de mare putere – 24.000 BTU - situate unul in zona centrala si unul cu trei iesiri diferite in birourile inchise.

Exista contract de monitorizare, paza si anti-incendiu cu BGS si internet de mare viteza RCS RDS.

Despre imobil

Imobilul este format din S+P+1+M construit in anul 1937 si renovat integral in anul 2004; dispune de curte libera in suprafata de peste 160 mp unde puteti amenaja o zona de relaxare sau o zona de fumat. Instalatia electrica si sanitara a imobilului au fost reabilitate in 2004, acoperisul a fost refacut integral in cadrul aceleiasi renovari generale si a fost verificat si imbunatatit in Iunie 2017. Imobilul este situat in zona exclusiv de case-vile.

Merita vazut!

Pret pentru rezidential: 1400 euro
Pret pentru firme: 1550 euro (pretabil doar activitate birou)

Nu se aplica TVA. Se elibereaza lunar factura fiscala.

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • RATB Piața Sf. Gheorghe 1.1 kilometri
  • RATB Piața Sf. Gheorghe 1.2 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara de Nord 1.7 kilometri
  • Gara Basarab 2.4 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Piața Victoriei 1 1.7 kilometri
  • Metrorex Gara de Nord 2 1.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici